CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba: - elektrických rozvodných a kontrolních zařízení - elektroniky a elektrických pohonů.

Revize, opravy: - vysokozdvižné a přepravní vozíky. Školení řidičů manipulačních vozíků.

Prodej, montáž, instalace: -klimatizace: -podstropní jednotky -kazetové jednotky (2-3 cestné) -mezistropní jednotky, SBH -parapetní jednotky -splitové jednotky: -nástěnné -nástěnné s invertorem -multi invertor -mms systémy: -2trubkový VRF systém, tepelné čerpadlo nebo jen chlazení -výkon 1 systému 22, 4-128, ...

Stanice technické kontroly, STK: - nákladní, tel: 519402840-1. - osobní, tel: 519402842-3

Máte-li zájem o jakoukoliv atypickou zámečnickou práci či kovovýrobu, jsme tady pro Vás! Mezi naše činnosti patří zámečnické práce a kovovýroba. Nabízíme výrobu nerezových atypických konstrukcí, zábradlí, schodišť, skleněných příček, posuvných dveří s kompletním nerezovým kováním a mnoho dalšího. Atypickou výrobu provedeme dle požadavku ...

Prodej a servis výpočetní techniky, včetně spotřebního materiálu do tiskáren - záruční i pozáruční. Správa PC sítí. Kamerové systémy. Čistění a odvirování PC. Zálohování a obnova dat. Digitalizace dat. Tvorba www stránek. Grafika

Velkoobchod, prodej: - nářadí - brusivo - nástroje.

Servis výpočetní techniky. Připojení k internetu.

Best Buy online obchod kde najdete všechno pro Gps navigace, počítač, baterie, nabíječky, datová média, elektro, kabely, redukce, wifi, paměťová média, tiskárny, usb, kancelářské potřeby, multimedia a různé jiné.

Zabýváme se výrobou trafopájek a jejich příslušenství. Navíjení cívek.

Prodej, instalace, montáže: - řídící nebo slaboproudá zařízení - slaboproudé systémy.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba s použitím nerez oceli. Vývoj, výroba: - vybavení golfových hřišť - zámečnické prvky podle potřeb klienta.

Náš internetový obchod 4studio.cz nabízí široký výběr studiového vybavení a příslušenství pro profesionální fotografy. Záblesková světla: - studiové blesky do 150Ws, 250Ws, 400Ws, 600Ws, 800Ws, 1000Ws - synchronizace a dálkové ovládání Bateriové blesky a generátory: - bateriové blesky - generátory - mobilní sestavy světel - zábleskové ...

Servis, opravy, instalace, revize: - tepelné a topné zařízení - plynové, olejové i fosilní kotle. Dodávka, montáž: - měřicí, regulační technika včetně tepelných čerpadel.

Projektová činnost ve stavebnictví: - stavební projekty rodinných domů - projekty i realizace přeložky sítí O2. Služby: - měření radonu - výměna oken, okna. Zateplování fasády.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Opravy pracovních strojů -hydraulické částí stavebních strojů a nakladačů -hydraulických válců-systémů, hydromotorů, hydrogenerátorů-SAUER. Servis, prodej: -nové podkopy na UNC-060, UNC-061, možnost ovládání přímo z kabiny strojníka. Hydraulická kladiva.

Technologie tváření kovů, vývoj, konstrukce, výroba, dodávka, vývoz, export: -tvářecí stroje (lisy) -tváření (lisování) za studena na postupových automatech (autodíly) -nástroje pro tváření (i pro příčné klínové válcování) -lisovací nástroje.

Výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce - ocelové konstrukce technologické i stavební - výroba svářenců Práce: - zámečnické

Výroba: - sudy pro vinaře - vybavení provozoven - stoly a židle barové, jídelní, kavárenské - zahradní nábytek - stoly, židle - stojany, regály - nádrže na vodu - květináče, dekorace - dekorační sudy.

Návrh, montáž, servis a dodávka slunečních kolektorů vhodných pro ohřev vody.

Svorníkové svařování. Prodej: - svařovací technika a materiály - servis a poradenství - svařování na zakázku - díly lisované za studena. PRODUKTY: - svařovací agregáty INOTOP - svařovací agregáty INVERTER - svařovací agregáty ELOTOP - svařovací pistole CLASSIC - kondenzátorové svařovací agregáty KST 108, 110 a pistole ESP ...

TradeOtt Distributor Firem Rubbermaid a Arcoa - nářadí pro úklid, čištění a zahradu a pomůcky pro imobilní a těžce se pohybující občany.