CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
LAKOVNA MOSTR s.r.o. se zaměřuje na práškové lakování, obrábění kovů, pálení plechů, strojní ohýbaní, sváření, designerské a konstrukční práce.

VMP stavební technika s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a pronájem stavebních strojů, čerpadel, vibračních desek, bouracích kladiv a další techniky.

Společnost Z-WARE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a instalaci identifikačních systémů. Dodáváme přístupové a docházkové systémy, turnikety, systémy pro automatizaci stravování, čtečky a veškeré doplňkové příslušenství. Všechny naše systémy jsou stavebnicové a dají se pohodlně rozšiřovat dle Vašich požadavků. Vývoj, výroba, montáž, servis: - ...

Prodej a servis použitých tiskových a knihařských strojů.

Služby v oblasti nivelizace: - řízení veškerých stavebních strojů - špičkové geodetické přístroje, zařízení - rychlé dodání potřebných náhradních dílů

Truhlářská výroba na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně - lékařský a školní nábytek - vestavěné skříně - nábytek

Jsme profesionálové v oblasti plastových popelnic, kontejnerů a odpadových nádob. Nabízíme e-shop pro zákazníky, ale také individuální řešení pro firmy. Naše produkty jsou zárukou kvality a kromě výrobku samotných nabízíme i veškeré příslušenství a doplňky.

Stavební činnost: - stavby na klíč. Práce: - stavební - truhlářské - tesařské - zámečnické - natěračské.

Vývoj, výroba: - unikátní, jednúčelové, zakázkové stroje a technologická zařízení.

Společnost RAVENI s.r.o. jako výrobce dodává školní nábytek.

Společnost BUILDSYS, a.s. se řadí mezi jednu z předních českých, dynamicky se rozvíjejících společností v oblasti automatizace budov. Našim zákazníkům poskytujeme komplexní řešení systémů řízení budov a úspory energií.

Prodej nové manipulační techniky: - EUROLIFT CZ. Opravy a servis všech světových značek. ISO 9001 - Certifikát jakosti a kvality firmy Vysokozdvižné vozíky. Bazar, pronájem, leasing: - manipulační technika - použitá manipulační technika. - výhradní zastoupení GENKINGER-HUBTEX Záruka na provedené práce 12 měsíců. Prodej: - ...

Pila. Prodej: -stavební řezivo -palety

Výroba: -osivo, ito. Pěstování, rostlinná výroba: -pohanka. Zajištění: -sklizně (sklizeň) obilí. Provedení: -podmítky diskovým podmítačem. Setí: -obiloviny bezorebním secím strojem. Oprava: -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické. Ruční nářadí: -ostření kovářským způsobem.

Výroba, servis: - elektromotory - spalovací modelářské motory - spalovací motory - letecké motory žhavící, benzínové, dieselové.

Společnost FRIGOM, s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti klimatizačních systémů. Montujeme klimatizace do bytů, domů, kanceláří a průmyslových objektů. Také zajišťujeme a provádíme veškeré servisní a technické služby klimatizace, chlazení a vzduchotechniky. Hlavní důraz klademe na odbornost a kvalitu poskytovaných služeb.

Společnost IMONT press s.r.o. se specializuje na opravy montáže a prodej náhradních dílů na tvářecí stroje a lisy. Oprava a montáž: -tvářecí stroje po stránce mechanické, elektrické, hydraulické lisy. Po dohodě střední a generální opravy. Svařování: -tlakové potrubí. Práce: -kovoobrábění, soustružení, frézování, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, technické poradenství, školení v oblasti tepelné techniky: - kotle bez omezení výkonu-WOLF, BUDERUS De Dietrich, ACV, THERM, HYDROTHERM, WEISHAUPT, IMMERGAZ, JUNKERS, VIADRUS, PROTHERM, OCEAN, BAXI, HERMANN včetně ohřívačů vody boiler ACV, JOHN WOOD, QUADRIGA, QUANTUM ...

Komplexní činnost v oblasti: - jeřábů - zdvihacích zařízení

Konstrukce, výroba, servis, pronájem, zprostředkování nákupu: -vrtné soupravy a nářadí JaNo pro kotevní, mikropilotážní, pilotážní, jádrové, injektážní a další vrty používané ve stavebnictví, inženýrské geologii a hydrogeologii -vrtné stroje mohou být stavěny na -automobilovém nebo pásovém podvozku -nebo závěsové -vrtné stroje mají ...

Společnost Auto Liberty s.r.o. provozuje půjčovnu obytného vozu.

GAF Dašice s.r.o. se specializací na práškové lakování a výrobu zámečnických výrobků. Zpracovávají díly z nerezové oceli a hliníku.

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Dodávka kompletních pokladních sestav po celé České republice. Poskytujeme i odborné konzultace a samozřejmostí je i servis. Dodáváme pokladní systémy s kvalitním hardwerem i pro náročné provozy.