CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej - úklidové vozíky - mopy - čistící mikrovlákna - čistící příslušenství

Záložní zdroje pro oběhová čerpadla, náhradní zdroje pro oběhová čerpadla, ke kotli, kamnům či krbu. Dále trampolíny pro děti i dospělé, sedací vaky a pytle.

Služby a školení - bezpečnost práce Služby - požární ochrana Školení - požární ochrana Školení - koordinátor bezpečnosti práce ve stavebnictví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby: -hnojiva, zemina, postřiky, semena -květináče, keramika -nářadí -sekačky -umělé květiny -drobné potřeby pro chovatele a pěstitele, chovatelské potřeby.

Výroba, maloobchod, prodej: - dřevěné schody, schodiště - železné schody - zábradlí - palubky.

Prodej náhradních dílů a příslušenství pro nákladní, užitkové a osobní automobily, autobusy, zemědělskou techniku, návěsy a přívěsy značek: AVIA, LIAZ, KAROSA, TATRA, ŠKODA, DAF, MAN, IVECO, MERCEDES, SCANIA, VOLVO, RENAULT, MULTICAR, ZETOR, PANAV atd. Prodej: -akumulátory -hydraulické hadice -filtry -chladiče -vodní čerpadla ...

Opravy a technické kontroly vysokozdvižných vozíků, školení řidičů vysokozdvižných vozíků, montáž, servis, opravy, revize, zkoušky plynového zařízení na LPG, montáž zabezpečovacích zařízení pro motorová vozidla.

SPECIALIZOVANÁ FIRMA NA DISTRIBUCI, PRODEJ, ZDRAVOTNICKÉ TECHNIKY A SPOTŘEBNÍHO ZDRAVOTNICKÉHO MATERIÁLU - zdravotnická technika - spotřební zdravotnický materiál Distribuce výrobků pro zdravotnictví a privátní praxe Výrobky pro zdravotnická zařízení a pro domácí ošetření. Výrobky pro bezpečnou chůzi. Nomad - čistící zóny. ...

Renovace - historická vozidla městské hromadné dopravy.

Zabezpečení budov, domů a bytů - elektronické s GSM přenosem poplachu, mechanické(bezp.protipožární dveře, zámky, kování), protipožární autonomní detekce.

Prodej, půjčovna: -karavany, obytné vozy ADRIA -přívěsy -přívěsné vozíky. Servis: -karavany. Prodej: -příslušenství a náhradní díly ke karavanům. Autodoprava.

Maloobchod, prodej, e-shop: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - drátěný program - nádobí na indukci - chladničky, mrazničky CALEX, SAMSUNG - elektrospotřebiče ETA (vysavače) - elektrické a kombinované sporáky MORA - pračky WHIRPOOL, PHILCO, ROMO, ARDO - elektrické bojlery TATRAMAT - elektroinstalační materiál - holící ...

Vypalovací pece pro keramiku, sklo, laboratoře a metalurgii.

Výroba: - díly do strojů a aut - náhradní díly - odhlučňovací panely pro plynové turbíny - přívodní vzduchové potrubí pro plynové turbíny - rámy pro uchycení motoru autobusů - technologické díly pro výrobní linky - palety pro automobilový průmysl - zemědělské stroje - ostatní výrobky dle výkresů ...

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - bytové domy - průmyslové a komerční objekty. Výroba, montáž: - ocelové kontrukce. Prodej, E-shop: - kancelářské, manažerské, konferenční židle - manažerská křesla.

Úklidové práce Prodej a montáž - plastová okna - plastové a hliníkové dveře Zemní práce.

Prodej: - svařovací hořáky v CO2 a argonu - svařovací a řezací technika - samostmívací kukly SPEEDGLAS - svářečky - svařovací technika.

Provozujeme velkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Mezi naše služby patří projekce, dodávka, montáž a servis. Další naše činnosti jsou elektro práce, stavební práce, vodoinstalatérství. Prodáváme ventilační turbíny Lomanco.

Prodej a renovace tonerových kazet a laserových tiskáren, faxů a kopírek.

Prodej a renovace tonerových kazet a laserových tiskáren, faxů a kopírek.

Prodej a renovace tonerových kazet a laserových tiskáren, faxů a kopírek.

Revize, montáž, projekce: - elektro (bez omezení napětí, i ve výbušných prostorech včetně hromosvodů) - hromosvody. Autorizovaný servis: - MORA, BOSCH, NAREX, ETA - svařovací agregáty - domácí spotřebiče - ruční elektrické nářadí - výpočetní technika.

Pila, pilařská výroba. Prodej, výroba: - stavební řezivo - dřevo - desky - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - železniční pražce - paletové přířezy - parketové vlisy - nábytkové hranoly - dřevěný obalový materiál (obaly, bedny) - palety. Kompletní dodávka krovů (krovy) střech. Impregnace řeziva. Sušení ...

Výroba: - nábytek - klasický i atypický - schodiště - stoly - skříně - dveře - kuchyňské linky, kuchyně - kancelářský nábytek. Stolařství, truhlářství.

Sdružení RAD - UH: - měření radonu - ochrana proti radonu.