CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Projekce, montáž, dodávky: -topné a chladící systémy -měření a regulace. Dodávky tepla.

Výhradní obchodní zastoupení: -GEORG FISCHER +GF+ Velkoobchod, maloobchod, dovoz: -plastové potrubí -potrubí -plasty -trubky PP -trubky PVC -trubky PE -trubky ABS -trubky PVDF -trubky PB -pvdf -pvc-u -pvc-c -abs -pp-h -pe -elektrotvarovky -plastové armatury -elektrotvarovky PE -zpětné ventily -rozvody vody -rozvody ...

Dodávka. prodej - vysokotlaká čerpadla a zařízení. Servis - vysokotlaká čerpadla a zařízení.

Vývoj, dodávka laboratorních přístrojů.

Projekce a realizace: -zavlažovací systémy, návrhy a realizace zahradního osvětlení.

Výroba a konstrukční práce v oblasti strojírenství a ocelových konstrukcí.

Prodej, oprava, servis: -manipulační technika -vysokozdvižné vozíky -servis po celém regionu jihočeského kraje -servisní práce u zákazníků -renovace -náhradní díly -paletizační vozíky.

Zámečnictví, nástrojářství

Prodej, opravy a revize - hasící přístroje - hydranty Revize - hromosvody

-Návrhářská, designérská a aranžérská činnost Hostinská činnost

Zámečnictví, nástrojářství -Opravy elektromechanických přístrojů (bez zásahu do elektrického napětí) -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Koupě zboží za účelem jeho ...

Svařování - konstrukce Kovovýroba - zámečnické práce

Prodej - kamna na dřevo Sváření - nerez Zámečnické práce

FROWELD - svařovací technika Prodej, servis, pronájem: - svářecí technika - plazmové, autogenní, propaline, pájecí a nabíjecí technika - ochranné pomůcky, nářadí, brusivo a mnoho jiných položek.

Veškeré topenářské práce Zemní a výkopové práce Svářečské práce (prováděné pracovníky se státními svářečskými zkouškami) - certifikovaná firma TÜV SÜD Czech ČSN EN ISO 9001:2001 Zámečnictví Veškeré vodoinstalační a potrubářské práce

Prodej, montáž, servis a poradenství v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a chlazení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součásti pro mechanické převody: -ložiska a příslušenství -těsnění -komponenty pro rozvody -filtry, filtrace -pojistné kroužky, lepidla -oleje, plastická maziva.

Import: -použitá stavební technika -mechanizace ze zemí EU: -lžíce pro bagry a rypadla, čerpadla, elektrocentrály, válce, dusadla, bagry, frakční třídičky, dozery, pily, jeřáby, kompresory, bednění, výkopové pažení, stavební buňky, kontejnery, lešení, minibagry a další. Výstavba, stavba: -zděné ploty.

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod

Stolařství. Výroba: - nábytek - obývací pokoje - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek pro restaurace, bary, ordinace.

Tvorba webových aplikací na míru, e-shopy, klasické internetové stránky, SEO optimalizace, sestavování a servis PC, zajištění připojení k internetu a jeho nastavení, nastavení serverů, poradenství, správa PC pro nevidomé.