CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej - autorádia Prodej - autoalarmy - parkovací snímače - příslušenství Prodej - navigace GPS

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Překladatelská a tlumočnická činnost -Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Příprava a vypracování technických ...

Maloobchod, prodej, E-shop: - nářadí, stroje a nástroje (pro kutily a profesionály) - elektrické ruční nářadí - akumulátorové nářadí - vrtací a sekací kladiva - spotřební materiál - kotevní technika - brusivo.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, ...

Poskytujeme služby a servis v oblasti požární ochrany

Prodej: - kamery - fotoaparáty CANON, IXUS, POWER SHOT, EOS - kopírky, projektory a kalkulačky FC, PC, XEED, LV, MP, ... - faxy FAX-JX, I-SENSYS - tiskárny a skenery.

Prodej: -přípravky pro manikúru -gely -umělé nehty -nehtové ozdoby -olejové tužky.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej olejů či maziv a náhradních dílů.

Prodej - klenoty Prodej - sportovní potřeby Povrchové úpravy kovů Prodej - hračky

Pražírna. Prodej, E-shop: - pražená káva (káva upražená max. 24 hodin před expedicí). Prodej, servis: - zmrzlinové stroje.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...

Pila Palkovice. Návrhy, zakázková výroba: - krovy. Práce: - hoblování a impregnace dřeva, střešních latí a palubek - broušení - pily, kotouče a nože.

Výroba, dodávky, montáž, servis, opravy, projekční činnost: - výroba rotačních rekuperačních výměníků tepla - výroba deskových rekuperačních výměníků tepla - výroba vzduchotechnického čtyřhranného potrubí a spiro potrubí, včetně tvarovek - výroba vzduchotechnických komponentů a pomocných ocelových konstrukcí - montážní a servisní ...

Dodávka, výroba: - podlahové rošty - schodišťové stupně - žebříkové příčky - odporově svařované rošty - spirálové schodiště.

Prodej nářadí a techniky profi - hobby - svářecí technika a materiály - elektrické a ruční nářadí - vzduchotechnika - zahradní technika - brusivo - ochranné pomůcky - servis.

Zámečnictví, nástrojářství Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin

Výrobky a služby: -mříže -osvětlení -poštovní schránky -svícny -umělecké plastiky.

Práce: -kovoobrábění -strojírenství -kovovýroba -CNC obrábění, frézování, vrtání. Výroba a prodej: -dálkové ovládání průmyslových armatur. Prodej: -průmyslové armatury -průmyslová armatura.

Prodej nábytku: -stoly, konferenční stolky -židle -bytové doplňky -dárkové předměty.

Vzduchotechnika, klimatizace, projekce, montáž, dodávka, servis: -rozvody teplého vzduchu -dodávka a montáž klimatizační jednotky -návrh, realizaca a zprovoznění zařízení. Provádíme: -opravy, servis ventilátorů, výměna ložisek, ložiska, převíjení motorů -výměna filtračních vložek, odlučovačů -odhlučnění VZT -doplnění chladících ...

Výroba, prodej, velkoobchod: - nauhličovadla, napěňovadla - metalurgické koksy - surové železo - struskotvorné přísady - legující a dezoxidační přísady.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Svařování ocelových potrubí a konstrukcí metodou obalované elektrody.