CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zakázková kovovýroba, výlisky z plechů a kovů, výroba kovových součástek, vrtání, svařování, frézování, lisování, zakázková výroba lisovacích nástrojů. Tepelná izolace reaktorů, potrubí, kotelen, výměníkových stanic, absorberů, atd. Naše služby: - izolatérství - kovovýroba - montáž - konzultace - půjčovna strojů - rozvoz ...

Většinu dodávaného sortimentu tvoří: - maziva - provozní kapaliny pro automobily - dopravní technika - stavební stroje.

Projekční činnost v oblasti elektro: -trafostanice -rozvody -osvětlení vnitřních i venkovních prostor -měření a regulace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - měřící a regulační technika.

Výroba rozvaděčů. Velkoobchod, prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál - měřící a regulační technika, MaR - svítidla. Výroba - rozvaděče. Montáž: - řídící systémy pro průmyslovou automatizaci - trafostanice.

Výroba - schodiště. Svářečské práce - vrata - ploty - mříže. Zámečnické práce.

Zámečnictví Vyrábíme: - míchadla maltových směsí - dvouchodá šroubovice v průměrech 120, 100, 80, 65 mm - povrchová úprava: Prášková barva (komaxit) - barva: bílá

Maloobchod, kamenná prodejna, eshop: -počítače, počítačové sestavy, PC -notebooky -stolní počítače -repasované počítače, bazar -výpočetní technika.

Prodej a montáž - klimatizační zařízení vhodné pro laboratoře, ordinace a prodejny.

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Komplexní hygiena objektů: - úklid, údržba - prodej úklidových prostředků a techniky - prodej mulčovací kůry a posypové soli - osobní a nákladní autodoprava - stěhovací služby - malířské práce - ostraha objektů - péče o zeleň - zimní údržba-odhrnování sněhu - pravidelné denní úklidy objektů - úklidy po stavebních a malířských ...

Generální, kvalifikované opravy, oprava, renovace, servis: - průmyslové šicí stroje všech typů. Prodej: - nové šicí stroje MINERVA všech typů - použité šicí stroje - obuvnické stroje.

Stavební projekce, elektro projekce. Dodávka staveb, stavební práce: - rekonstrukce, modernizace. Vývoj strojů a zařízení. Reprografické práce: - kopírování - skenování - tisk.

Velkoobchod: - voda - topení - plyn - čerpadla.

Dodavatel: - tepelná čerpadla (alternativní zdroje, teplo z okolí) - solární ohřev (sluneční energie, vakuové kolektory).

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Prodej a montáž - kamerové systémy - zabezpečovací ochrany - domovní telefony - požární ochrany - antény - anténní a satelitní technika Elektroinstalace a elektrorozvaděče pro domácnosti a podniky. Rozvody a zprovoznění - domácí sítě (ethernet).

Výroba: - strojírenská - obrábění kovů - lisování plechů - soustružení na CNC strojích - ohýbání trubek - frézování na obráběcích centrech - svařování - ocel, hliník.

Zámečnické práce. Zámečnictví. Repase, repasování, modernizace: - stroje - pohony, převody či mechanismy.

Výroba: - stavební ocelové zárubně - samonosné pojízdné brány - branky. Prodej a montáž: - vrata - rolety - žaluzie - markýzy.

Prodej kancelářského nábytku Showroom, Bořetická 1, Praha 9 - Počernice

Brusírna válců a klikových hřídelů. Opravy motorů, hlav, veteránů. Výbrusy - všechny typy motorů pro: - osobní automobily tuzemské i zahraniční značky - nákladní automobily - motocykly - traktory - malotraktory - ...