CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Záložní zdroje pro oběhová čerpadla, náhradní zdroje pro oběhová čerpadla, ke kotli, kamnům či krbu. Dále trampolíny pro děti i dospělé, sedací vaky a pytle.

Služby a školení - bezpečnost práce Služby - požární ochrana Školení - požární ochrana Školení - koordinátor bezpečnosti práce ve stavebnictví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby: -hnojiva, zemina, postřiky, semena -květináče, keramika -nářadí -sekačky -umělé květiny -drobné potřeby pro chovatele a pěstitele, chovatelské potřeby.

Výroba, maloobchod, prodej: - dřevěné schody, schodiště - železné schody - zábradlí - palubky.

Prodej náhradních dílů a příslušenství pro nákladní, užitkové a osobní automobily, autobusy, zemědělskou techniku, návěsy a přívěsy značek: AVIA, LIAZ, KAROSA, TATRA, ŠKODA, DAF, MAN, IVECO, MERCEDES, SCANIA, VOLVO, RENAULT, MULTICAR, ZETOR, PANAV atd. Prodej: -akumulátory -hydraulické hadice -filtry -chladiče -vodní čerpadla ...

Opravy a technické kontroly vysokozdvižných vozíků, školení řidičů vysokozdvižných vozíků, montáž, servis, opravy, revize, zkoušky plynového zařízení na LPG, montáž zabezpečovacích zařízení pro motorová vozidla.

SPECIALIZOVANÁ FIRMA NA DISTRIBUCI, PRODEJ, ZDRAVOTNICKÉ TECHNIKY A SPOTŘEBNÍHO ZDRAVOTNICKÉHO MATERIÁLU - zdravotnická technika - spotřební zdravotnický materiál Distribuce výrobků pro zdravotnictví a privátní praxe Výrobky pro zdravotnická zařízení a pro domácí ošetření. Výrobky pro bezpečnou chůzi. Nomad - čistící zóny. ...

Renovace - historická vozidla městské hromadné dopravy.

Zabezpečení budov, domů a bytů - elektronické s GSM přenosem poplachu, mechanické(bezp.protipožární dveře, zámky, kování), protipožární autonomní detekce.

Prodej, půjčovna: -karavany, obytné vozy ADRIA -přívěsy -přívěsné vozíky. Servis: -karavany. Prodej: -příslušenství a náhradní díly ke karavanům. Autodoprava.

Maloobchod, prodej, e-shop: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - drátěný program - nádobí na indukci - chladničky, mrazničky CALEX, SAMSUNG - elektrospotřebiče ETA (vysavače) - elektrické a kombinované sporáky MORA - pračky WHIRPOOL, PHILCO, ROMO, ARDO - elektrické bojlery TATRAMAT - elektroinstalační materiál - holící ...

Vypalovací pece pro keramiku, sklo, laboratoře a metalurgii.

Výroba: - díly do strojů a aut - náhradní díly - odhlučňovací panely pro plynové turbíny - přívodní vzduchové potrubí pro plynové turbíny - rámy pro uchycení motoru autobusů - technologické díly pro výrobní linky - palety pro automobilový průmysl - zemědělské stroje - ostatní výrobky dle výkresů ...

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - bytové domy - průmyslové a komerční objekty. Výroba, montáž: - ocelové kontrukce. Prodej, E-shop: - kancelářské, manažerské, konferenční židle - manažerská křesla.

Úklidové práce Prodej a montáž - plastová okna - plastové a hliníkové dveře Zemní práce.

Prodej: - svařovací hořáky v CO2 a argonu - svařovací a řezací technika - samostmívací kukly SPEEDGLAS - svářečky - svařovací technika.

Provozujeme velkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Mezi naše služby patří projekce, dodávka, montáž a servis. Další naše činnosti jsou elektro práce, stavební práce, vodoinstalatérství. Prodáváme ventilační turbíny Lomanco.

Prodej a renovace tonerových kazet a laserových tiskáren, faxů a kopírek.

Prodej a renovace tonerových kazet a laserových tiskáren, faxů a kopírek.

Prodej a renovace tonerových kazet a laserových tiskáren, faxů a kopírek.

Revize, montáž, projekce: - elektro (bez omezení napětí, i ve výbušných prostorech včetně hromosvodů) - hromosvody. Autorizovaný servis: - MORA, BOSCH, NAREX, ETA - svařovací agregáty - domácí spotřebiče - ruční elektrické nářadí - výpočetní technika.

Pila, pilařská výroba. Prodej, výroba: - stavební řezivo - dřevo - desky - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - železniční pražce - paletové přířezy - parketové vlisy - nábytkové hranoly - dřevěný obalový materiál (obaly, bedny) - palety. Kompletní dodávka krovů (krovy) střech. Impregnace řeziva. Sušení ...

Výroba: - nábytek - klasický i atypický - schodiště - stoly - skříně - dveře - kuchyňské linky, kuchyně - kancelářský nábytek. Stolařství, truhlářství.

Sdružení RAD - UH: - měření radonu - ochrana proti radonu.

Výkup a sběr druhotných surovin: -kovových odpadů -elektrických kabelů a příslušenství Ekologická likvidace, demontáž: -kotelen a tepláren -el. kabelů a příslušenství -konstrukcí -strojních provozů. -nádrží i na ropné produkty, -zajištujeme čištění a odvýbušnění nádrží -vše včetně dokladů o ekologické likvidaci -pomoc ...