CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, distribuce, oprava, opravy, servis: - klimatizační jednotky, klimatizace FUJITSU Dodávka: - klimatizace - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelná čerpadla air to water) - individuální přístup, poradenský servis

Servis a prodej - mikroskopy Prodej, servis - optické přístroje

Internetový prodej železářského zboží včetně potřeb pro autodílny, stavbu a domácnost značek JOBIprofi, JOBIextra, HONITON, VENA. Nabízíme kleště, kotouče, měřidla, zámky, nástroje, svítilny, šroubováky, nástavce, bity, gola sady, hlavice, sady hlavic. Dodáváme sady nářadí, násadky, kladiva, palice, sekery, dlažbu, obklady a další.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Prodej a servis - lodě - lodní motory - příslušenství Prodej a servis - větrné elektrárny

Pozemní stavitelství: - novostavby (bytové, občanské, administrativní) - rekonstrukce - terénní úpravy - zemní práce Zámečnické práce: - ocelové konstrukce - opláštění - zámečnické práce.

Obrábění - CNC zakázkové obrábění

Kovoobrábění Svařování Zámečnické práce

Značková čerpací technika pro domácnost a zahradu: -domácí vodárny -čerpadla odstředivá -drenážní -kalová -tlaková ponorná -oběhová -s benzínovým pohonem -fontánová -filtrace do jezírek i bazénů.

Truhlářství. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba: -nábytek: -do domácnosti, kanceláře, ordinace. Realizace: -stavby na klíč dle fylozofie Feng Shui od výběru pozemku až po vybavení interiéru.

Výroba a prodej - prvky pro přerušení tepelných mostů u železobetonových staveb - kotevní spony TST - náhrady nosníků

Vyrábíme a prodáváme: - trezory - skříně na zbraně - archivní a bezpečnostní skříně - speciální bezpečnostní úložné objekty - dopravníky. Poskytujeme stálou službu na mobilních telefonech, servis a poradenství.

Prodej - kopírovací stroje včetně spotřebního materiálu Servis - kopírovací stroje Prodej - tiskárny (černobílé, barevné) Servis - tiskárny (černobílé, barevné)

Prodej, montáž: - plastové, sklolaminátové jímky, nádrže - nádoby na vodu a septiků - septiky - žumpy.

Distributor oleje a maziv. Autokosmetika.

Prodej, servis: - výpočetní technika: - počítače, počítačové sestavy, notebooky. Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - výpočetní technika: - stolní počítače, notebooky, ultrabooky, servery, monitory, projektory - kancelářská technika - spotřební materiál pro tisk - laserové tonery. Služby: - webdesign - tvorba ...

Prodej: -Solární systémy -Zásobníkové ohřívače -Peletkové kotle -Peletky -LED svítidla.

Prodej - dřevozpracující technologie Dodávka - pilové kotouče

Výroba, montáže: - ocelových konstrukcí, ocelové konstrukce - montované haly - opláštění průmyslových objektů. Zateplení, zateplování: - průmyslové haly. Rektifikace jeřábových drah.

Výroba, prodej, služby: -zámečnictví, nástrojářství, vodo, topo, obráběčství.

Prodej, maloobchod, eshop: -elektronických zabezpečovacích systémů -systémů kontroly vstupu a docházky -elektrické protipožární signalizace a kamerových systémů.

Jablonecká pražírna kávy. Výroba vlastních espreso směsí Ferrara, Miramare a Portofino. Internetový prodej kávovarů, mlýnků a příslušenství pro profesionální a domácí přípravu kávy.

Mann filter partner Maloochod, velkoobchod: -prodej filtrů (vzduchové, olejové, palivové, kabinové, průmyslové, hydraulické -maziva B/P, oleje převodové, motorové, hydraulické -příslušenství pro osobní a nákladní vozidla.