CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: Brusiva (brusivo): Výhradní obchodní zastoupení firmy NAPOLEON ABRASIVES S.R.L. Autorizovaný prodejce: CARBO SCHRÖDER, BMA, THE CARBO GROUP -(brusné papíry, houby, molitan, brusná plátna, ostatní brusivo a pomocné materiály) Lepidla, mořidla a barvy: Výhradní zastoupení firmy Durante & Vivan ...

Velkoobchod, prodej: - výpočetní technika - PC - notebooky - monitory - kancelářská technika.

Zámečnictví, nástrojářství.

Modernizace eskalátorů - výroba náhradních dílů pro eskalátory dle požadavku odběratelů - vývoj a výroba třídících a čistících systémů - výroba zařízení na dopravu a úpravu sypkých materiálů - výroba zařízení pro odpadové hospodářství

Oprava a prodej čerpadel. Produkty: -domácí vodárna -průmyslová čerpadla -vodárenská čerpadla -ponorná kalová -teplovodní -bazénová čerpadla -příslušenství -hadice -ventily -spojky BKN, LKN, LKR -ložiska, gufera.

Servis polních a střešních FVE. Zpracování a dodávka střešních a hybridních FVE. Termovizní měření, údržba a servis VN technologie.

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Strojní zámečnictví - zámečnické práce.

Prodej, opravy a servis: -výpočetní -počítače PC -komponenty, příslušenství, doplňky.

Obráběčství. Obrábění kovů. Kovovýroba. Soustružení - rotační součástky.

Obráběčství. Návrhy, výroba, povrchové úpravy: - polotovary pro kovovou bižuterii - kovové bižuterní komponenty: - kotlíkové řetězy pro šatony - našívací kotlíky pro šatony - nástroje a výrobky technického a užitného charakteru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -distanční tělesa -prvky pro prefabrikáty a monolity -nerezové zábradlí -solární kolektory -čističky odpadních vod -dodávka do 48 hodin po objednání

Prodej, servis: - plynové kotle - topné systémy. Revize elektroinstalací, hromosvodů. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Měření regulací.

Prodej: -nábytek -ložnice -sedací soupravy -obývací stěny -dětský nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek.

Výroba a prodej dřevěných palet. Vnitrostátní kamiónové dopravy.

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení. Revize jeřábů a jeřábových drah včetně jejich montáže a demontáže.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - aku nářadí - elektrické nářadí - pneumatické nářadí - ruční nářadí - zahradní technika: - sekačky, pily, křovinořezy, sněhové frézy - obráběcí stroje - biometrické systémy. Aplikace pro internetové obchody s bohatou funkčností a širokou škálou modulů.

Sdružení -úspory v nákladech -topení -voda

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej: - medicínsko-kosmetické přístroje - ultrazvukové a radiofrekvenční pro bezbolestnou liposukci

Technické služby Hlinsko. Doprava: - AVIA A31 kontejner - Š-706 - MULTIKAR, DESTA - Traktor - nakladač UN053, UNK320. Sběrna tříděného odpadu - plast, sklo, papír. Služby: - hutnění cest a výkopů - opravy povrchů po rozkopávkách - řezání asfaltových povrchů - přípravné práce pro stavby - letní a zimní údržba komunikací a ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Oprava, servis: - strojního zařízení.

Obráběčství, obrábění kovů na CNC strojích: - soustružení - frézování. Nástrojářství, nástrojařské práce.

Firma HM-Comp nabízí nejlevnější počítače, počítačové komponenty, projektory, fotoaparáty. Sestavujeme i vlastní počítačové sestavy na které poskytujeme záruku 6 let. Také jsem distributory počítačů LYNX, Acer, Apple a mnoho dalších značek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - školní potřeby - kancelářské potřeby: - papír xerografický, tabelační - tonery, cartridge. - obalové materiály - hygienické, čisticí potřeby - malířské potřeby.