CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: - obrábění větších serií dílů s důrazem na kvalitu a dodávky"JUST IN TIME" nejen pro automobilový průmysl.

Výroba, montáže, opravy, servis: - pásové dopravníky - ocelové konstrukce.

Výroba na zakázku - pergoly Truhlářská výroba nábytek - truhlářské práce Výroba na zakázku - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Truhlářská zakázková výroba - nábytek - stoly - veškeré skříně - obývací pokoje Výroba na zakázku - dveře Výroba na zakázku - zábradlí Stavební činnost Zámečnické ...

Firemní zastoupení - kotle JUNKERS Instalatérské práce: - vodoinstalace, instalace a servis vody - instalace a servis topení, topenářské práce - instalace a servis plynu, plynařské práce. Oprava, servis, instalace, montáže: - sanitární technika - plynové kotle - plynofikace kotelen - plynové pece a hořáky - potrubní a tlakové ...

Zvažujete koupi nového nábytku a nevíte si rady? Obraťte se na odborníky! Společnost LAMIVEX s.r.o. vyrábí ve svých vlastních prostorách o 5000m2 nejrozmanitější typy sériového nábytku, bytových doplňků, koster pro čalouněný nábytek a nyní i nově atypický nábytek na míru pro své domácí i zahraniční zákazníky. Spektrum nabídky je široké, zahrnuje ...

Výroba a montáž: - ocelové konstrukce. Výroba: - oplocení - technologické plošiny - přechodové lávky - ocelové dveře - vrata - schodiště - zábradlí - požární žebříky - kovové stavební doplňky a jiné výrobky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment stavebního materiálu, stavebniny. Provozovna Dobrovice, Nádražní ulice Provozovna Nová Paka, Kumburský Újezd. Přeprava, doprava materiálu na místo stavby. Pronájem, půjčování: - stavebního nářadí. Technické služby: - kropicí a mycí cisterna Škoda 706 RT - mytí komunikací, ...

Výroba, prodej: -sklářské formy pro ruční a automatickou výrobu skla lisováním nebo foukáním -dřevomodelárna pro litinové odlitky -formy pro ruční výrobu sklářských výrobků -formy pro výrobu skla (z litiny, chromniklové oceli) -konstrukce, výkresová dokumentace, CAD/CAM pracoviště, 3D modely, CNC stroje. Firma má 80-ti letou ...

Poradenská a konzultační činnost v oblasti tlakových a beztlakových nádob.

Pila. Výroba: - EURo palety i jiné druhy palet od standardních až po netradiční, dle přání zákazníka - paletové přířezy. - stavební řezivo - dřevěné obaly. Pořez kulatiny. Prodej: - palivové dříví, dřevo..

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Hostinská činnost: - pivnice, hospoda: - pivo Velkopopovický kozel - pochutiny k pivu - sýry, topinky. Služby: - zapůjčení, pronájem chladícího zařízení, chlazení piva. Připojení k internetu prostřednictvím wi-fi zdarma.

Prodej: - počítače, periferie, servery, serverová řešení, tisková řešení, datová uložiště. Opravy, servis: - servis kopírovací techniky - servis tiskáren všech značek. Počítačové sítě: -projektování a realizace, měření.

Montáže - tepelná čerpadla Montáže - klimatizace Montáže - vzduchotechnika

Přívěsy, návěsy, nástavby. Výroba, prodej, konstrukce, projekty, poradenství: - přepravní technika - náhradní díly přívěsů, návěsů a nástaveb. Zastoupení AL-KO, KNOTT, AGADOS.

Služby: - tvorba Internetové stránky a aplikace - webhosting, SEO - prodej a servis PC a příslušenství.

EVM Výroba a montáž: - vlajkové stožáry - vlajky - prapory

Kovoobrábění - kovovýroba /frézování, soustružení, vrtání, broušení/ Zámečnické a kovářské práce /ocelové konstrukce, volné a zápustkové kování, kovářské práce na zakázku/

Prodej, distribuce, oprava, opravy, servis: - klimatizační jednotky, klimatizace FUJITSU Dodávka: - klimatizace - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelná čerpadla air to water) - individuální přístup, poradenský servis

Servis a prodej - mikroskopy Prodej, servis - optické přístroje

Internetový prodej železářského zboží včetně potřeb pro autodílny, stavbu a domácnost značek JOBIprofi, JOBIextra, HONITON, VENA. Nabízíme kleště, kotouče, měřidla, zámky, nástroje, svítilny, šroubováky, nástavce, bity, gola sady, hlavice, sady hlavic. Dodáváme sady nářadí, násadky, kladiva, palice, sekery, dlažbu, obklady a další.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Prodej a servis - lodě - lodní motory - příslušenství Prodej a servis - větrné elektrárny

Pozemní stavitelství: - novostavby (bytové, občanské, administrativní) - rekonstrukce - terénní úpravy - zemní práce Zámečnické práce: - ocelové konstrukce - opláštění - zámečnické práce.