CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Obrábění - CNC zakázkové obrábění

Kovoobrábění Svařování Zámečnické práce

Značková čerpací technika pro domácnost a zahradu: -domácí vodárny -čerpadla odstředivá -drenážní -kalová -tlaková ponorná -oběhová -s benzínovým pohonem -fontánová -filtrace do jezírek i bazénů.

Truhlářství. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba: -nábytek: -do domácnosti, kanceláře, ordinace. Realizace: -stavby na klíč dle fylozofie Feng Shui od výběru pozemku až po vybavení interiéru.

Výroba a prodej - prvky pro přerušení tepelných mostů u železobetonových staveb - kotevní spony TST - náhrady nosníků

Vyrábíme a prodáváme: - trezory - skříně na zbraně - archivní a bezpečnostní skříně - speciální bezpečnostní úložné objekty - dopravníky. Poskytujeme stálou službu na mobilních telefonech, servis a poradenství.

Prodej - kopírovací stroje včetně spotřebního materiálu Servis - kopírovací stroje Prodej - tiskárny (černobílé, barevné) Servis - tiskárny (černobílé, barevné)

Prodej, montáž: - plastové, sklolaminátové jímky, nádrže - nádoby na vodu a septiků - septiky - žumpy.

Distributor oleje a maziv. Autokosmetika.

Prodej, servis: - výpočetní technika: - počítače, počítačové sestavy, notebooky. Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - výpočetní technika: - stolní počítače, notebooky, ultrabooky, servery, monitory, projektory - kancelářská technika - spotřební materiál pro tisk - laserové tonery. Služby: - webdesign - tvorba ...

Prodej: -Solární systémy -Zásobníkové ohřívače -Peletkové kotle -Peletky -LED svítidla.

Prodej - dřevozpracující technologie Dodávka - pilové kotouče

Výroba, montáže: - ocelových konstrukcí, ocelové konstrukce - montované haly - opláštění průmyslových objektů. Zateplení, zateplování: - průmyslové haly. Rektifikace jeřábových drah.

Výroba, prodej, služby: -zámečnictví, nástrojářství, vodo, topo, obráběčství.

Prodej, maloobchod, eshop: -elektronických zabezpečovacích systémů -systémů kontroly vstupu a docházky -elektrické protipožární signalizace a kamerových systémů.

Jablonecká pražírna kávy. Výroba vlastních espreso směsí Ferrara, Miramare a Portofino. Internetový prodej kávovarů, mlýnků a příslušenství pro profesionální a domácí přípravu kávy.

Mann filter partner Maloochod, velkoobchod: -prodej filtrů (vzduchové, olejové, palivové, kabinové, průmyslové, hydraulické -maziva B/P, oleje převodové, motorové, hydraulické -příslušenství pro osobní a nákladní vozidla.

Servis: - rotační, turbomolekulární a ostatní vývěvy Pfeiffer Vacuum - naprašovací a napařovací zařízení Balzers, Pfeiffer Vacuum, UNAXIS aj. - vakuové ventily atd. Prodej: - celý sortiment vakuových zařízení firem Pfeiffer Vacuum, VAT a HSR

Prodej - náhradní díly na traktory ZETOR, na rotační a žací stroje AGROSTROJ PELHŘIMOV RUR - 5, RMA, - 8, RUR - 10. Servis - traktory ZETOR.

Vývoj, výroba zařízení pro těžbu ropy a plynu.

Prodej - zahradní technika sekačky, traktory, plotostřihy, křovinořezy Servis - zahradní technika sekačky, traktory, plotostřihy, křovinořezy

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - webdesign - tvorbu www stránek - e-marketing - správa IT pro živnostníky a malé firmy - outsorcing - sestavení počítače na míru - instalalace sítě - poradenství při výběru vhodného hardwaru, softwaru. Oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky.

Tachografy: - prodej - montáž servis - spotřební materiál pro tachografy - zálohování dat z tachografů - pravidelné ověřování tachografů