CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej - zásobníky toaletních papírů, ručníků, dávkovače mýdla, průmyslových utěrek - mycí a čistící prostředky prostředky tekutá mýdla, prostředky na mytí podlah, oken dodávka uceleného sortimentu hygienického zboží - autorizovaný zástupce firmy TORK Prodej - kancelářská technika laminátory, vazače, termovazby, ...

Výroba: - přístroje a nárhadní díly pro autobusy, nákladní automobily a traktory. Oprava, servis: - autoagregáty.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Prodej magnetických tabulí, které jsou používány převážně ve firmách a na různých prezentačních místech společně s flipcharty. Magnetické tabule jsou popisovatelné popisovači, které je možné lehce mazat.

Obráběčství, kovoobrábění - frézování. Strojní vybavení: - numerické soustruhy SPRY 40NC a 25NC - klasický soustruh a R5 - frézky - vrtačky.

Výroba: -speciální materiály, komponenty a systémy v průmyslových odvětvích. Vyrábíme pro průmysl farmaceutický, automobilový, domácí spotřebiče, solární energii. Na trhu máme zaspouní ve všech zemích světa.

Prodej, servis a montáž: - měřicí technika zejména pro strojírenství

Pronájem: - pracovní plošiny - stavební stroje.

Výroba - konstrukce Povrchové úpravy kovů Robotizované sváření Dělení materiálu plazmou Kovovýroba

Výroba, prodej: - příhradové hliníkové konstrukce a příslušenství

Montážní a kompletační práce: - řezání hliníkových profilů, montáž a balení reklamních panelů - montáž, kontrola a expedici výrobků - balení různého zboží.

Výroba, projekce, dodávka: - ocelové konstrukce - ocelové proskelené konstrukce .

Měření a regulace tepla, rozúčtování nákladů Služby : - regulace - indikace - měření - rozúčtování nákladů na vytápění - rozúčtování nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu - optimalizace topných systémů - zhodnocení stávajícího stavu - zhodnocení stavu armatur, - zhodnocení stavu topných těles - hodnocení stavů rozvodů rozvodů ...

Projekce, dodávky technologií: -čerpací stanice -čističky odpadních vod -úpravny pitné a průmyslové vody -čerpadla, ventily -velkoplošné závlahové systémy.

Společnost P-LAB působí na tuzemském trhu jako distributor laboratorního vybavení již od roku 1991. Svou činnost zaměřuje zejména na dodávky potřeb pro laboratoř, tzn. spotřebního materiálu (laboratorního skla, plastiku a pomůcek), zařízení a pomůcek pro dávkování a filtraci, ochranných pomůcek, drobných laboratorních přístrojů, chemikálií a ...

Specialista na čištění a údržbu VZT a odtahů (hotely, průmysl, lodě). Využívání moderních technologií (např. suchý led)."

Realizujeme úpravy veřejných prostranství včetně ošetření zeleně. Provádím výkopové i zámečnické práce. Nabízím montáž ocelových konstrukcí.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Prodej, výroba - šnekové lisy olejnin.

Prodej nových kovoobráběcích strojů. Nákup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Naše služby: - obrábění, kovoobrábění.

Vývoj a výroba výsekových nástrojů pro obalovou techniku a vzorování.

Výroba, zpracování: -vlnité lepenky dvou, tří a pětivrstvé -s vlnou E, B, C, F -s potištěným ofsetem -s flexotiskem (1-5 barev) -natíraná skládačková lepenka -kašírovaná natíraná skládačková lepenka na EF a B vlně.

Pronájem - elektrocentrály - v lokalitě Brno a okolípůjčovna - rozvaděče - prodlužovací kabeláž - osvětlení - pro zahradní akce, párty, stavebnictví - při výpadku proudu.