CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Komplexní činnost, prodej, návrh, poradenství, školení v oblasti výpočetní techniky. Prodej, servis: -výpočetní technika a periferní zařízení (IBM, HP, TOSHIBA, ACER) -bezdrátové elektronické časomíry -speciální software (SW) pro nevidomé a slabozraké (OKO, WinMonitor) -speciální program podvojné účetnictví pro příspěvkové ...

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Výroba z plastu: Výroba: -plastové: -jímky. -bazény. -nádrže. Zajišťujeme dopravu, montáž: -bazénů. -bazénové technologie.

Docházkové a přístupové systémy, kliky na otisk prstu, disková pole, speciální tiskárny. Specializované činnosti v oblasti: -datová uložiště -disková pole -docházkové systémy -přístupové systémy -profesionální tiskárny -systémy čarových kódů -distribuce dalších výrobků.

Nákladní doprava do 30 tun. Zemní a výkopové práce. Kompletní stavební práce.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, dovoz: -elektronické součástky -měřicí přístroje -nářadí -audio, video příslušenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součástky pro elektroniku -měření, nářadí.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - elektronika, součástky - měřící přístroje - elektroinstalační materiál - příslušenství audio/video.

Revize - technik tlakových nádob stabilních. Návrh, konstrukce, výroba a provoz kotlů a tlakových nádob.

Profesionální produkty pro nehtové designérky a manikérky: - UV gely na modelování nehtů - pilníky a další pomůcky pro modeláž nehtů - lepidla apod. Přípravky pro domácí použití. Poskytování služeb pro zákazníky: - manikúra, modeláž nehtů, péče o ruce - parafínové zábaly na ruce a nohy - pedikúra, péče o nohy - kosmetické ...

Internetový obchod - průmyslová elektronika spínací jednotka, terminál Internetový obchod - průmyslová elektronika spínací jednotka, terminál - vakuová technika elektrická vakuová průchodka.

Síť elektro Euronics. Maloobchod, prodej: - domácí spotřebiče: - pračky, sušičky myčky, ledničky, mrazničky, sporáky - drobné kuchyňské spotřebiče - malé spotřebiče - fény, kulmy, holící strojky, vysavače, žehličky - elektronika - televize - výpočetní technika a příslušenství - fotoaparáty, kamery - ...

Stavební firma. Stavební práce. Prodej: - kancelářská technika: - kopírky, faxy, tiskárny, skenery, scanery, multifunkční zařízení.

Bazar - stavební stroje a jejich díly. Pronájem - jeřáby. Servis - jeřáby. Servis - stavební stroje YANMAR, HITACHI, KOBELCO, BOBCAT, CATERPILLAR, KOMATSU, ... Demoliční práce Výkopové práce - zemní práce.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba.

Prodej, opravy - zesilovače, snímače průtoku - měřidla.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení -elektronické bezpečnostní systémy -detekční a zabezpečovací systémy -systémy nouzového osvětlení -projektování zařízení v požární technice. Činnost v investiční výstavbě. Elektronická ochrana zboží a objektů, přístupové systémy.

Společnost Tyco Integrated Systems s.r.o. zabezpečuje služby ve třech samostatných obchodních větvích: TIS Projekty, TIS Direkt a TIS Služby.

Prodej - svíčky - hygienické potřeby Prodej - ALU fólie Prodej - plastové obaly DUNI (misky, lžíčky, folie, ...) - jednorázové obaly Prodej - chladící zařízení Prodej - solární systémy Prodej - tepelná čerpadla Prodej - dekorace - prostírání, ubrousky, kapsy DUNI ...

Dodávka: - schody - schodišťové zábradlí. CNC frézování schodiště.

Kovovýroba. Strojírenská výroba. Kovoobrábění: - třískové obrábění: - CNC* soustružení, frézování - broušení na plocho i na kulato.

CASH and CARRY. Distribuce, rozvoz, velkoobchodní prodej: -nápoje alkoholické: -pivo - plechovkové, lahvové, sudové. Zastoupení PILSNER URQUELL, GAMBRINUS, RADEGAST, VELKOPOPOVICKÝ KOZEL. Zapůjčení, pronájem: - pípy - výčepního zařízení - chladícího zařízení.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba obalového materialu