CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba: -stojany a přístřešky na kola -ponky -manipulační vozíky -oplocení strojů a parkovišť -kovové konstrukce, palety, vrata, dveře -autobusové čekárny a přístřešky.

Prodej, realizace, servis strojů a zařízení pro potravinářský průmysl mateřské firmy VEMAG - Maschinen und Anlagenbau GmbH. Výroba: - strojní technologie pro oblast potravinářského průmyslu v oborech zpracování masa, výroba masných výrobků, konzervárenství, výroba mlékárenských výrobků.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - svařovací technika: - invertory - svařovací stroje - autosvářečky, trafosvářečky - nabíječky - plasmy - cut - příslušenství ke svařování - spotřební materiál pro svařování - elektrody, dráty - náhradní díly - technické plyny: - propan-butanové vařiče - propan-butanové ...

Výroba - mříže Výroba - interiérové doplňky Výroba - zábradlí - ploty Umělecké kovářství - zámečnictvívýroba - pergoly - mříže - konstrukce - ploty - brány - zábradlí - interiérové doplňky

Výroba a montáže, opravy: - ocelové konstrukce - jeřáby - zdvihací zařízení - manipulační zařízení.

Provádíme: - demolice - zemní práce. Prodej, pronájem: - buňky a kontejnery - ocelové haly.

Umělecké kovářství. Zakázková výroba: - kované brány, ploty, zábradlí - kované postele, židle a další nábytek - garnyže - mříže - studny - držáky na truhlíky - krbové nářadí - věšáky - svícny.

Výroba, prodej a montáž: - skříně - vestavěné skříně na míru. V nabídce máme vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, obývací stěny, kancelářský nábytek. Kalkulace a zaměření, záruka 5 let, konzultace v předváděcích střediscích zdarma.

Bazar - autodílyvýkup a prodej - vozidla Prodej - autodíly - autodoplňky - autoskla - disky - Alu kola Prodej - pneumatiky Výměna - autoskla Opravy - alternátory - startéry - převodovky, ... Výroba - brzdové trubky Soustružnické práce

Čisticí stroje, zařízení a materiál - laboratorní čističky - průmyslové čističky - čistící linky, příslušenství

Zámečnické práce.

Broušení na kulato, na plocho, otvorů. Broušení, výroba a speciální úpravy nástrojů dle vašich požadavků.

Dodávka, realizace, projekce, poradenství: -vzduchotechnika -klimatizace -topení -stlačený vzduch -regulace měření. Komplexní odzkoušení a zaškolení obsluhy.

Prodej tlakové vzduchotechniky, klimatizační techniky, odsávacích přístrojů, ložisek a pojistek..

Projekční činnost v oblasti klimatizační techniky.

Původní činnostní bylo měření a zaregulování VZT zařízení. Rozsah činnosti byl rozšířen na: - dodávky a montáž VZT zařízení - dodávky a montáž chladicích a klimatizačních zařízení - projekci VZT a chladicích zařízení - servis namontovaných zařízení

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika, - solární zařízení.

Dodávky a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení..

Oprava, servis, údržba: - kancelářské a počítací stroje - elektronické zařízení na zpracování dat.

Dodávky klimatizační, průmyslové chladící a vzduchotechniky. Kontroly a revize protipožárních klapek.

Hledáte kvalitní český nábytek na vybavení bytu? Kvalitní vybavení bytu dnes není jen pro bohaté a neznamená jen vysokou cenu. Je to především správná volba nábytku. Naše firma může být Vašim průvodcem na cestě k Vašemu spokojenému a pohodlnému bydlení. Nabízíme prodej kvalitního českého nábytku např. značek: Jitona, Polstrin, Ton, Böhm, ...

Výroba: -kmenové pily -stroje a zařízení pro dřevozpacující průmysl -pilové pásy -dopravníky -brusky -pilařský provoz -pořez kulatiny.

Elektrorevize. Služby: - ozvučení kulturních akcí. Prodej, instalace a servis: - kancelářská technika - výpočetní technika - fotografická technika.