CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Sortiment: - potrubí PEX a PEX/AL/PEX - Fitinky, ventily, přípojky - svěrné šroubení - Press fitinky - sestavy rozdělovačů a jejich komponenty, skříňky - solarní systém - montážní nářadí, podlahové desky - regulace podlahového topení - tepelné izolace podlahového topení folie, dilatační pás - drobný instalační ...

Nabízíme stavební a montážní práce včetně výměny oken, dveří i tepelných izolací. Provádíme kovovýrobu či zámečnické a topenářské práce.

Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Činnost technických poradců v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Zámečnictví, nástrojářství.

Výroba: -odsávání a filtrace vzduchu -odsávacích a filtračních zařízení, - průmyslové ventilátory, - kapénkové odlučovače, - gravitační odlučovače.

Výroba, montáž a oprava: - odsávací a filtrační zařízení

Zakázkové zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba, výroba, povrchová úprava, montáže: - rošty, mříže, schodiště, zábradlí, dveře, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, postele.

Prodej, servis, opravy, pravidelná údržba: - informační technika: - počítačové sestavy, počítače, notebooky - kancelářská technika Instalace, opravy: - software, operační systémy. Návrhy, řešení, dodávka: - počítačové sítě pro domácnosti nebo firmy - kabelové LAN sítě nebo bezdrátové WLAN sítě. Grafické práce: - návrhy ...

Svařování plasty, nárazníky, masky, zrcátka, úchytky, světlometry

Bazar - skútry Prodej - náhradní díly Prodej - čtyřkolky Prodej - pneumatiky Servis - skútry Pneuservis Půjčovna - motorové čluny

Měření komunálního hluku a hluku z dopravy.

Kovovýroba. Výroba, dodávka: - městský mobiliář: - lavičky, stojany, svítidla, přístřešky. Kovářské práce. Kovářství.

Prodej, oprava, servis: - zahradní a lesní technika - motorové a elektrické pily - vyvětvovací pily - křovinořezy a vyžínače - motorové a elektrické sekačky - zahradní traktory a ridery - foukače a vysavače listí - plotostříhy - provzdušňovače trávníku - sněhové frézy - zahradní nářadí Fiskars (štípačky dřeva, lišty, řetězy, ...

Opravy, pozáruční servis: - nákladní vozidla - sklápěcí návěsy - cisterny. Drážní mechanizace. Svařování hliníku, litiny a nerezové oceli.

Společnost asupport byla založena na začátku roku 2003 s cílem vybudovat striktně nezávislou servisní organizaci působící v regionu střední a východní Evropy. Je postaven na týmu zkušených odborníků a techniků s orientací na produkty IT pro koncové zákazníky jako: - přenosné a stolní počítače - tablety - servery - tiskárny - ...

Umělecké pasířství-zakázkové práce. Umělecká výroba dle architekta z barevných kovů, mosazi, mědi, nerezu: -kovová zábradlí -nábytkové a umělecké kování -nápisy i prosvětlené, světelné -obklady portálů -vývěsní štíty -dekorační prvky. Povrchová úprava kovů broušení, leštění. Patinování výrobků z mosazi, mědi a jejich slitin.

Protiúderové a balistické prostředky - komplety - přilby - rukavice - štíty - chrániče - vesty - panely - pouzdra - kukly - rukavice - kombinézy

Výškové práce - práce ve výškách. Pronájem, půjčovna: - vysokozdvižné montážní plošiny. Specializované stavební práce.

Prodej a e - shop - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Zámečnictví. Zámečnické práce z ušlechtilých kovů. Výroba: - zábradlí, komíny a nerezové grily. Nástrojářské práce, nástrojářství.

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.