CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Servis - výpočetní technika Webové stránky Prodej - software Správa - počítačové sítě Školení - ovládání počítačů

Zámečnictví, kovovýroba, pasířství, pálení laserem, prášková lakovna - komaxit. Provádíme broušení a leštění kovů, hranění plechu. Vyrábíme a montujeme atypické ocel hliník a nerez konstrukce například: - schodiště - výkladce.

Dodavatel stavebně dopravní techniky a užitkových nákladních vozidel.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Rozvody vody, plynu, topení. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - hutního materiálu: - profily, trubky, tyče, plechy.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače (PC) - kancelářská technika - software, hardware (SW, HW) - počítačové sestavy - počítačové sítě (včetně návrhu, instalace) - serverová řešení - počítačové hry -digitální technika DVB-S, DVB-T, HDTV. Služby: - poskytovatel, provider sítě INTERNET (bezdrátové ...

Servis, opravy, údržba a prodej nové i použité: - kancelářské techniky - výpočetní techniky.

Revize, kontroly, zkoušky. - plynových zařízení - parních kotlů - tlakových nádob. Školení obsluhy či poskytování poradenství.

Bezpečnostní agentura. Služby: - fyzická ostraha majetku - ochrana osob - PCO - Pult Centrální Ochrany - monitoring objektů - montáže i revize EZS, EPS, CCTV - technicko-organizační činnost v oblasti požádní ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP - úklidové služby pro nebytové i bytové prostory - správa a ...

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba, montáže: - ocelové konstrukce - opláštění budov - kynologické překážky. Montáže, instalace. - vzduchotechnika. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Výškové práce.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek, kuchyně na míru - vestavné skříně a šatny - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice a postele - kancelářský nábytek - dětské pokoje - hotelový nábytek - schody, schodiště - pergoly, altány, zastřešení - voliéry, klece, boxy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál. -ložiska, gufera.

Internetový obchod, eshop, prodej: -kancelářská technika -laminovací stroje -vázací stroje -řezače, skartovače -tonery, inkoustové náplně. Kamenná prodejna (provozovna) MoravaTISK Vodní 1972 (vedle Barev-Laků) 760 01 Zlín.

Maloobchod, prodej: -tonery do všech kopírovacích strojů -veškerý spotřební materiál -kancelářská technika -repasované stroje -kopírky MINOLTA.

Nabízíme formové a základové oleje. Minimalní odběr formových olejů nebo základových olejů je 20 000 litrů, cena na vyžádání.

Opravy, prodej chladniček a mrazniček. Servis chlazení. Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení.

Prodej, servis, pronájem: - nivelační systémy Trimble pro řízení stavebních strojů a měřických systémů pro geodetické a kontrolní práce - navigační systémy. Geodetické práce včetně vytváření digitálních modelů terénů, použitelné pro výpočty kubatur a kontrolní práce. Pobočka: Construction SITECH CZ s.r.o. Kunice 201 251 63 ...

Servis - dřevoobráběcí stroje Výroba - žárově pozinkované ploty Servis a generální opravy - obráběcí stroje Obráběčské práce Zámečnické práce

Výroba - elektromotory, generátory, transformátory.

Statické výpočty - služby v oblasti statiky a dynamiky staveb. Projekce - ocelové konstrukce.

Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -motorové a elektrické řetězové pily -křovinořezy, travní sekačky -zahradní malotraktory -ruční nářadí pro zahradu a les* -ochranné pomůcky. Firma Husqvarna.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany.

Činnost: - konstrukce a výroba forem, nástrojů a jednoúčelových zařízení. - výroba dílců, ND, řetězových a ozubených kol - zakázkové obrábění na CNC - vstřikování plastů, výroba z plastů Výroba: - průtlakové nástroje na plastové a kompozitní profily - vstřikovací nástroje na plasty a kovy - elektrody pro elektroerozivní obrábění - ...

Výstavba rodinných a bytových domů na klíč Rekonstrukce bytových jader. Výstavba průmyslových objektů. Výstavba polyfunkčních budov. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zateplování fasád. Kamenické práce (mramor, žula), mozaiky, krby, zámková dlažba, fasády. Projektová činnost.

Prodej a servis výpočetní techniky - opravy a servis - přeinstalace a odvirování - počítačové kurzy - převody videa a hudby