CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prášková lakovna. Povrchové úpravy: - práškové lakování kovových dílů, ocelových konstrukcí i dveří, vrat a zábradlí. Zámečnické práce.

Zemní a výkopové práce: - vodovody a kanalizace - úpravy a rozvody vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Přeprava stavebního materiálu: - inertní materiály - kamenivo, štěrk, písek. Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - do 40 tun. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - stavební ...

Prodej, montáž - satelitní technika - anténní technika. Elektroinstalační práce. Návrhy a výroba. Měření a regulace.

Montáž - vzduchotechnická zařízení.

Služby v oblasti bezpečnosti práce Školení - požární ochrana

Dodávka, montáže: - telekomunikace: - telefonní ústředny - dveřní komunikátory - telefonní rozvody - telekomunikační technika - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární signalizace EPS - kamerové systémy - přístupové, docházkové systémy - elektroinstalace.

Prodej, montáže, servis, poradenství: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy - přístupové, docházkové systémy - telekomunikace. Elektromontážní práce, elektromontáže, elektrorevize: - elektroinstalace.

Výkup - použité i poškozené vysokozdvižné vozíkyprodej - repasované vysokozdvižné vozíky LINDE 1, 6t - 10t Prodej - originální náhradní díly PERKINS, LINDE - repasované náhradní díly AT - hydraulické části zdvihacích strojů hydraulické kapaliny, hadice - pneumatiky na vozíky ve všech rozměrech - provozní ...

Výroba - mříže Výroba - vrata Výroba - zábradlí Zámečnické práce

Servis: -PC a počítačové sítě -zrychlení PC -zálohování a záchrana dat -instalace -školení. Služby konstruktérské kanceláře: -tvorba výkresů pro průmysl (dxf, dwg) -profesionální služby v softwaru Autodesk Inventor.

Opravy - gastro zařízení elektro, mechanické, gastrozařízení pro jídelny. Ostření nože, čepele, ostří.

Výroba - kovové komponenty do prodejen. Zámečnictví - interiérové zámečnické práce výroba, kovové komponenty do prodejen.

Prodej: - zemědělská technika - zahradní a komunální technika

Prodej - sáčky na PP UNIVERSAL Prodej - svíčky a dekorace, bytové doplňky - matrace, postele E-shop - prostěradla - povlečení - ručníky, župany, předložky - polštáře, přikrývky - matrace, postele - záclony, metráž - sedáky a podušky - utěrky, chňapky - květináče - glazované a plastové ...

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Služby, práce: -Servis plynových kotlů i spotřebičů -Instalace detektorů úniku CO či plynu -Servisní databáze a pravidelný servis.

Prodej, montáž a servis gastronomických strojů a zařízení pro vybavení restaurací, barů a gastronomických provozů. Pro gastro nabízíme nerezový nábytek, sporáky, kotle, konvektomaty, kávovary, lednice, mrazáky a další v zastoupení předních výrobců. .

Dodávky a montáž: - měřící a regulační techniky. Měření a rozúčtování tepla a vody.

Strojírenská výroba: - obrábění na klasických i CNC strojích - soustružení - frézování - broušení.

Výroba, dodávka: - měřící systémy - kalibry.

Prodej a služby: - kancelářská a výpočetní technika - grafika - předtisková příprava.

Prodej, servis, montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - čističky vzduchu - vzduchotechnika.

Naše služby: - výstavba rodinných domů - projekční a konstrukční práce.