CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - požární signalizace - kamerové, sledovací systémy.

Montáže, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení. Oprava: - zdravotnická zařízení. Stavební firma. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Opravy motorových vozidel.

Výroba: - obaly z kartonu a lepenky - přepravní obaly - krabice z lepenky.

Výroba a prodej: - gastronomické obaly.

Výroba: -papírenské výrobky -krabice -krabice pro potravinářský průmysl -kancelářské potřeby -lepidlo TAPOZA(ochranná známka).

Firma DITES Teplice zajišťuje a realizuje především: - komplexní dodávky řídících systémů - projektování elektrických a strojních zařízení - dodávky a rekonstrukce silnoproudých a slaboproudých zařízení - dodávky a rekonstrukce vah a dopravníků - konzultační a poradenská činnost v oboru vážení a řízení - zajištění servisu.

Prodej, servis: - čerpadla - elektromotory - transformátory.

Náplň firmy: - komplexní dodávky a opravy sklářských pecí, průmyslových kotlů, metalurgických a hutních agregátů - modernizace, rekonstrukce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zateplovací systémy budov - tepelné izolace průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Oprava, servis: - domácí chladničky a mrazničky - průmyslové chlazení.

E-shop: - tiskárny - digitální kopírky - faxy, skenery.

Výroba, prodej a servis: - měřicí a kontrolní přístroje.

Prodej, servis: - výpočetní technika - informační systémy.

Prodej: - kancelářské potřeby - tiskopisy - laminovací stroje - školní potřeby - skartovací stroje - obalový materiál - plastové kelímky - papírové tácky - úklidové prostředky.

Prodej: -nábytek. Možnost výběru potahových látek, prodej dle katalogu.

Prodej, servis, půjčovna: - venkovní vysavače - motorizované kolečko.

Dodáváme vodoměry, měřiče tepla, provádíme montáže měřidel, opravy, kalibrace, ověření, cejchování, servis. Autorizované metrologické středisko K/50. Poskytujeme služby zejména pro vodárenské a teplárenské společnosti, bytová družstva, montážní a obchodní organizace. Provádíme kompletní servis všech měřidel ...

Kovovýroba. Služby v oblasti CNC obrábění. Přesné obrábění na CNC soustruhu od firmy FERMAT s řídicím systémem FAGOR, který nám jednoduše a efektivně dokáže vyhovět v přesné výrobě s ohledem na produktivitu práce. Kusové i sériové práce menších a středně velkých zakázek.

Maloobchod, prodej: - počítače, doplňky - počítačové sítě - tiskárny. Služby, servis: - internetové prezentace - dohledové systémy - datová úložiště.

Import a prodej hobby zahradní technika: -zádový motorový rosič FARM 3, FARM 3S, FARM 600 -vodní čerpadlo FARM Z45 Vedení komerční spisovny, evidence, archivace a skartace dokumentů

Prodej, eshop: -kadeřnické potřeby. -vlasová kosmetika. -žehličky, kulmy, nůžky na vlasy.

Vodoinstalatérství, topenářství, měření a regulace

Zpracování - průkazy energetické náročnosti budov -kontroly - energetické audity - služby v oblasti získávání dotací.

Distribuce, prodej: -spotřební zdravotnický materiál -chirurgické nástroje -chirurgický šicí materiál -injekční technika -dentální materiál -obvazový materiál -chirurgické rukavice -laboratorní sklo.