CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Statické zajištění budov (statický posudek) technologií HELIFIX: -stabilizace vyboulených zdí, opravy (sendvičové zdivo, sešívání trhlin zdiva) -opravy (cihlové oblouky, překlady, klenby). Výškové práce: -montáže a demontáže technických celků -nátěry a čištění: -natíráme a čistíme všechny druhy střech, římsy, okapy, svody, ...

Návrh, projekt, dodávka: -jednoúčelové stroje -balící stroje -jednoúčelové manipulační stroje (manipulátory). Služby: -projekční práce. -výkup železných a neželezných kovů -doprava kontejnery -kovoobrábění Prodej, dovoz: -mikromleté vápence. Kancelář: -Těžební 2d, 627 00 Brno.

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Výkup, demontáž, prodej a servis použitých strojů na zpracování plechu značky Trumpf, Hammerle, Bystronic a Haco.

Prodej: - nástroje pro obrábění otvorů, vrtání i zpětné zahlubování Výroba: - závitové frézy i očka a závitová měřidla. Nabídka: - nástroje pro zhotovení vnitřních šestihranů a jiných tvarů na CNC soustruzích a frézkách. Specializace: - zahlubování stupňovitými nástroji a dokončování otvorů.

Elektroinstalace. Vodoinstalace. Tepelná čerpadla.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, poradenství, e-shop, internetový obchod: -výpočetní technika a software, příslušenství -cartridge -tonery -CD obaly. Prodej: -repasovaná technika. Prodej na splátky, protiúčet.

Výroba: - automobilové díly - ložiska - trubky topení, chlazení, odvzdušňování pro palivové systémy motorů.

Výroba lesní techniky - nakladačů. Výroba svařenců. Dělení materiálu na: - CNC pálícím stroji. CNC obrábění.

Komplexní komunální služby: - svoz a odstranění komunálního odpadu - svoz a odstranění ostatních odpadů - tříděný sběr odpadů - provoz sběrného dvora - sběrné místo zpětného odběru elektrozařízení - správa a údržba místních komunikací včetně zimní údržby - provoz plaveckého bazénu - prodej písku, štěrku.

Služby: -ostraha majetku, osob -přípravné práce pro stavby -úklidové práce -zámečnické práce -pomocné práce.

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - obalové materiály: - bublinkové fólie - stretch fólie - ruční, strojní, PIU - bublinkové pytle, obaly - LDPE, HDPE pytlů - malá kartonážní výroba - kartonové ochranné rohy. Služby: - kompletace výrobků - svařování impulsní svářečkou.

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Výroba: - střižné a tvářecí nástroje do hmotnosti 1000 kg - vstřikovací a lisovací formy. Práce: - CNC elektroerozivní drátové řezání - obrábění strojových dílů, vrtání, broušení - 3D měření - CNC soustružení a frézování.

Výroba: -volnoběžky na jízdní kola. Povrchové úpravy kovů: -galvanické chromování a zinkování, niklování. Zakázková strojírenská výroba: -lisování -soustružení -tepelná úprava kovů.

Kovoobrábění. Výroba: - dentální laboratorní pece.

Firma Etamont Vám nabízí své služby a zkušenosti v těchto oblastech: - regulace vytápění - topenářství - vodoinstalatérství - kanalizace - MaR - elektropráce - revize elektro nn + vn - revize hromosvodů .

Výroba i prodej odměřovacích zařízení pro obráběcí průmysl, stroje a další. Nabídka snímačů a indikací.

Provádíme: - pronájem autojeřábů s obsluhou - autodoprava (valník s HR 10, 5t).

Prodej, projekce, montáž, servis kancelářské a telekomunikační techniky. Prodej: -počítače -kancelářské techniky -aktivace mobilních telefonů.

Laboratorní a kancelářská technika.