CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej, projekce, montáž, servis kancelářské a telekomunikační techniky. Prodej: -počítače -kancelářské techniky -aktivace mobilních telefonů.

Laboratorní a kancelářská technika.

Naše služby: - generální opravy strojů z papírenského, kartonážního a polygrafického průmyslu.

Montáž potrubí a strojního zařízení: - svářeči - potrubáři - zámečníci - práce převážně v Německu, Belgii, Holandsku, Švédsku.

Maloobchod, prodej: - kancelářská a výpočetní technika - spotřební materiál pro výpočetní techniku. Služby: - kopírování.

Výroba, prodej: - řídicí systémy, řídících systémů - jednoúčelové stroje, jednoúčelových strojů.

Renovované tonery a komponenty k renovaci (tonerové prášky, chipy, atd.)

Strojírenská výroba. Strojní obrábění, soustružení. Personální agentura - nabídka zaměstnanců.

Montáže, instalace, oprava, servis: - kamery, kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - vratové senzory - přístupové systémy. Zastoupení firmy JABLOTRON ALARMS a.s..

Montáže, instalace, oprava, servis: - kamery, kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - vratové senzory - přístupové systémy. Zastoupení firmy JABLOTRON ALARMS a.s..

Prodej, e-shop: - elektrické ruční nářadí - benzínové stroje - zahradní technika - ruční nářadí - stavební chemie - kotevní technika - ochranné pracovní pomůcky.

Společnost Akord – služby s.r.o. se v rámci poskytování komplexních služeb zabývá úklidovými pracemi na strojní i ruční bázi tzn.: - údržba chodníků a komunikací - kontejnerové odvozy - úklid hal, budov, kanceláří a činžovních domů - generální úklidy po stavbách - údržba travnatých ploch - údržba zeleně - zahradnické práce - správa ...

Nákup a prodej použitých obráběcích a tvářecích strojů

Výrobce informačních systémů pro prodejce a servisy automobilů.

Prodej - náhradní díly ŠKODA VW, AUDI, SEAT, OPEL, IVECO, PEUGEOT, CITROEN, RENAULT, DACIA, SUZUKI, HONDA, FIAT, HYUNDAI, FORD - vybavení automobilů včetně doplňků - autochemie Prodej - oleje do automobilů

Prodej, maloobchod: -hasicí přístroje -požární zařízení.

Velkoobchod, maloobchod: - barvy, laky, brusiva - stavební chemie, tmely, autokosmetika.

Bazar: -počítače -počítačové příslušenství -mobilní telefony -elektronika gameboy, discmany. Výkup, servis, prodej, odblokování: -mobilní telefony.

Nabízíme služby ve výrobě průmyslového vybavení a v oboru zámečnictví.

Výroba, prodej, servis: - povlakovací zařízení - příslušenství.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. Dodávky, montáž: - podlahy. Prodej koberců.

Vrtulníková letecká společnost Činnost: - letecké služby - specializace na práce s vrtulníky - vrtulníková letecká škola.

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika. Vývoj: -software.