CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - drátěné výrobky, drátěný program pro vybavení obchodů: - kovové regály, stojany, držáky na zboží - vybavení obchodů ze dřeva: - dřevěné regály, stojany, držáky na zboží.

Inspekční činnost, inspekce v oblasti strojírenství a provozu zdvihacích zařízení. Projekční a inženýrská činnost.

Kovovýroba, výroba, export, vývoz: - ocelové konstrukce - strojírenské výrobky, strojírenské díly - obrobky konvenčně i CNC obrobené - odlitky a svařence včetně opracování (především z nerezi) - tlakové nádoby. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Návrhy a realizace interiérů: - byty, kanceláře, školy, zdravotnická zařízení. Dodávky, prodej: - kancelářský nábytek - pracovní desky - skříňky - kontejnery - police - zásuvky - doplňky (žaluzie, osvětlení, podlahy, zeleň) - konferenční židle - kancelářské židle a křesla - školní nábytek - školní lavice - školní židle, ...

Oprava, servis pro domácnosti i firmy: - výpočetní technika: - osobní stolní počítače, notebooky, monitory - digitální technika, digitální zařízení. Školení ovládání počítačové techniky, digitální techniky. Služby: - instalace, nastavení operačního systému - internetové připojení - instalace software, hardware, aplikace - ...

Svářečské práce. Zámečnické práce. Lisařské práce. Zakázková výroba: - brány, vrata a mříže.

Prodej, montáž a opravy - zabezpečovací zařízení JABLOTRON Opravy a spotřební elektronika Opravy a údržba - elektrické spotřebiče Opravy a údržba - rozhlasová technika Opravy a údržba - výpočetní technika

Těžba - dřevo Výškové práce pomocí horolezecké techniky Zemní práce Stavební práce Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce Prořezávání stromů

Zámečnictví. Výroba a montáže: -svařované ocelové konstrukce: -schodiště, zábradlí, vrata, přístřešky, ploty a oplocení. Práce: -svařování nerez oceli: -oprávnění TIG, MIG-MAG, obalovaná elektroda -výškové práce horolezeckou technikou.

Realizace, výstavba, rekonstrukce, opravy: - rodinné domy, bytové domy - obchod a provozovny - dílenské a skladové prostory - haly a komunikace - betonáže, základové desky - stropní konstrukce - zateplování fasád - kompletní realizace střech - tesařské práce: - dřevěné zahradní domky - pergoly, přístřešky - zámečnické ...

Servis - digitální fotopřístroje EPSON Servis - tiskárna EPSON jehličkové, inkoustové, laserové - skenery EPSON

Dodávka, montáže, instalace: - solární vakuové panely na ohřev teplé užitkové vody a přitápení.

Prodej, oprava, servis: - hardware, výpočetní technika - počítače, PC - tiskárny, skenery, příslušenství Projekce, dodávka: -sítě LAN, WiFi, 5, 8GHz, - kamerové systémy ( CCTV ) - systémy kontroly vstupu a evidence ( EKV ) - Poplachové systémy a Elektrická požární signalizace (EZS a EPS).

Stolařské a zámečnické práce. - ploty, oplocení. Repase oken i dveří. Montáže, instalace: - izolační dvouskla do starých oken. Podlahářské práce. Realizace, pokládka: - podlahy.

Stavební poradenství. Služby: - kompletní stavebně technické průzkumy - diagnostika staveb - prohlídky krovových a ocelových konstrukcí a objektů před zateplením.

Naše služby: -prodej a opravy počítačů -opravy notebooků -správa sítě -IT outsourcing.

Telekomunikační služby: - připojení k internetu. Prodej, e-shop: - příslušenství k PC - tiskárny - myši, podložky, klaávesnice - kancelářské potřeby - spotřební materiál.

Realizace, výstavba: - fotovoltaické elektrárny na střechy objektů, volná prostranství. Montáže, instalace: - fotovoltaické systémy, solární kolektory, sluneční kolektory.

- zámečnictví - nástrojářství - ubytovací služby - vodoinstalatérství - topenářství

Zámečnictví. Nástrojářství. Kovoobrábění.

Výroba, opravy - mříže - brány - branky - plotové dílce - zábradlí - lehké ocelové konstrukce Zakázková kovovýroba - zámečnické práce

Prodej, revize, opravy: - hasicí přístroje.

Čištění průmyslových - tukových odtahů vzduchotechniky - čištění chladírenského zařízení v potravinářských provozech Výškové práce pomocí horolezecké techniky opravy střech, nátěry a montáž konstrukčních prvků, rizikové kácení, mytí oken.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.