CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej a dodávka - chemie na mytí nápojového skla Prodej a dodávka - chemie na mytí nápojového skla Prodej a dodávka - potravinářské plyny Sanitace pivní cesty

Dodávka: - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika -software -vybrané produkty spotřební elektroniky -operační a kancelářské systémy -fotoaparáty, GPS -zabezpečovací a kamerové systémy. Služby: -tvorba www stránky -počítačové sítě-networking -internet-webdesign, webhosting -grafická tvorba a tisk - DTP, PrePress.

Vyklízení bytů, sklepů, garáží . hodinový manžel Zakázková výroba - brány Malířské práce (hodinový manžel) Tapetářské práce (hodinový manžel) Řezání a štípání dřeva (hodinový manžel) Vývoz a odvoz - septiky - jímky Vyklízení bytů, sklepů, garáží hodinový manžel Hodinový manžel - zednické, ...

Instalatérské a zámečnické práce.

Revize a kontroly plynových zařízení. Revize tlakových nádob.

Inženýrská činnost - koksárenské baterie včetně strojní a chemické části koksoven, pánvově pece, kontilití a jiné hutní a průmyslové provozy Zpracování dřeva výroba - hranoly - palety dle požadavku a jiný dřevěný podkladový a obalový materiál - prkna - pořezy kulatin Montáž - ocelové ...

Návrh a realizace systémů inteligentní elektroinstalace

Prodej, servis, opravy: - pístové i šroubové kompresory Orlík. Servis, opravy: - filtry Donaldson.

Provádíme: - konvenční a CNC třískové obrábění kovů - zámečnická výroba.

Potravinářské zařízení pro pivovary, sladovny a cukrovary.

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - stroje, strojní zařízení - náhradními díly pro stroje - zboží průmyslové výroby.

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stroje, strojní zařízení - náhradní díly.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - kompletní sortiment sedacího nábytku - čalouněný, kožený: - obývací nábytek, obývací stěny - dětský nábytek, dětské postele - ložnicový nábytek, postele masivní i čalouněné, matrace - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní nábytek - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Stavební zámečnictví, kovovýroba, prodej: - schody, zábradlí. Řemeslnické práce: - zámečnické - soustružnické, soustružení - lisování - svařování - obrábění kovů.

Internetový obchod, e-shop, eshop, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál: - tepelná izolace, izolační materiál - zdící materiály - zateplovací systémy - pojiva a omítky - stavební folie - hutní materiál - betonové výrobky - stavební chemie, barvy - stavební nářadí - spojovací ...

Internet Sázava. Služby: - internetové připojení - internetová televize - webdesign - tvorba webových prezentací: - osobní webové stránky - firemní webové stránky - VOIP telefonie - výstavba sítí, správa sítí: - LAN, optické sítě - WAN - wifi sítě - poradenství. Oprava, servis: - výpočetní technika: - ...

Prodej - snímače k měření úrovně hladiny a průtoku.

Zámečnické práce. Kovovýroba. Repase potravinářské a lahvárenské techniky. Výroba automat. posuvných bran a oplocení, včetně kovaných.

Společnost poskytuje kompletní servis a podporuje lokální i globální projekty všech typů i fází pro farmaceutický biotechnologický a průmysl zdravot.prostředků

Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Zámečnické práce, zámečnictví. Veškeré stavební práce.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Svářečské práce. Služby: - hodinový manžel na drobné úpravy bytu či domu.

Opravy, servis, montáž plynových kotlů, tepelných čerpadel a klimatizací. Servis záruční i pozáruční, 7dní v týdnu, samý den do 24hodin. Opravy Česká třebová, Ústí nad Orlicí, Litomyšl, Choceň, Svitavy, Lanškroun a přilehlé obce.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika PLEXIM, DELL, FUJITSU-SIEMENS, ACER -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON, HEWLETT PACKARD, CANON, MINOLTA.