CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Zámečnictví, zámečnické práce. Obráběčství, obrábění, kovoobrábění, kovoobráběčské práce. Nástrojářství.

Svářečské práce: - svařování vysocelegovaných ocelí - svařování lehkých kovů, zejména pak hliníku a jeho slitin - svařování metodou TIG - speciální navařování metodou TIG.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zámečnická výroba, montáže, opravy: - vrata s plotovým výpletem - posuvná vrata s elektrickým pohonem - dveře - zábradlí pro mosty, chodníky - mříže do oken - plotové dílce, díly - zastřešení komínů - zahradní grily. Montáže, opravy: - zámky - bezpečnostní zámky. Kompletní oplocení pozemků ...

Velkoobchodní i maloobchodní prodej profesionálních diamantových nástrojů GENT, SANKYO - řezné a brusné kotouče, korunky (i renovace), segmenty a související technika zejména pro stavebnictví.

Prodej, montáž, servis, doprava: -trezory (Japonsko, SRN) -sejfy do zdi -pokladničky -bezpečnostní dveře -zámky klasické, speciální -bezpečnostní kování -shránky na klíče -elektronické zabezpečovací systémy -bezpečnostní kufry na přenos peněz -přestavby na společný klíč -generální systém vložek. Prodej, montáž, servis, ...

Poradenství, prodej: -elektronické zabezpečovací systémy pro objekty, automobily -radiostanice a příslušenství -elektronické součástky -bezdrátové dálkové ovládání.

Služby v oblasti ochrany majetku a osob Dodávka, montáž a servis - zabezpečovací a kamerové systémy - systémy pro kontrolu docházky, přístupů a počítačových LAN sítí Dodávka, montáž a servis - protipožárních zařízení

Žárová zinkovna: -jeden z nejmodernějších provozů žárového zinkování v Evropě -současně nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí -technická způsobilost -osvědčená kvalita -rychlé dodací podmínky -spolehlivost -určuje směr v protikorozní ochraně ISO 9001, pro žárové zinkování vycházíme z evropské normy ČSN EN ...

Prodej: - sortiment nástrojů a servisní chemie - elektrické nářadí Makita - akumulátorové nářadí - vzduchové nářadí - ruční nářadí - svařovací technika - kotevní technika - ochranné pomůcky - zahradní technika DOLMAR Firma Schmidt, autorizovaný prodejce profi nářadí:Rex, Klingspor, Gedore, Makita, Ruko, Kim-Tec a dalších ...

Výroba: - ozubené náhradní převody pro traktory Zetor Práce: - frézování ozubení - obrážení ozubení - zaoblování ozubení - soustružnické na CNC a klasických strojích - frézování - broušení na kulato, na plocho a broušení otvorů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla.

Umělecko - řemeslné zpracování kovů. Práce. - obrábění a povrchové úpravy kovů. Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej, servis, pronájem kopírovacích a multifunkčních strojů značky Konica Minolta. Tisk vizitek, pozvánek, letáků a katalogů. Grafické návrhy.

Výroba, Velkoobchod. - koštýře, odměrné válce (odměrný válec) - moštoměry, cukroměry, lihoměry, zátky (zátka) - možnost výroby různých druhů skla - výroba koštýřů k životnímu jubileu - možnost výroby dle předloženého návrhu.

CNC obrábění. Digitalizace a 3D modely. Konstrukce přípravků, nářadí a prototypových dílů.

Nákup, prodej - paliva, maziva. Autorizovaný partner PARAMO. Prodej: - automobilové oleje - motorové, převodové - průmyslové oleje - obráběcí kapaliny - plastická maziva - asfalty - nafta - technický benzín - autokosmetika - provozní kapaliny.

Výroba, dodávka, prodej: - svařovací technika: - malé přenosné svářecí přístroje - mechanizované svářecí roboty využívané v průmyslu.

Stavební firma v oboru pozemní stavby a dodávky staveb na klíč. Práce: - kompletní dodávka staveb na klíč: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce, opravy a údržby staveb - klempířské a pokrývačské práce - zámečnické práce - tesařské práce - montáže - sádrokartony - izolace tepelné - hydroizolace - zateplení fasády ...

Stavební firma v oboru pozemní stavby a dodávky staveb na klíč. Práce: - kompletní dodávka staveb na klíč: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce, opravy a údržby staveb - klempířské a pokrývačské práce - zámečnické práce - montáže - sádrokartony - izolace tepelné - hydroizolace - zateplení fasády.

Stavební práce. Stavební firma. Zateplování staveb, fasády: - tepelné izolace: - polystyrén -extrudovaný polystyrén -minerální vlákna. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Projektování pozemkových úprav. Výroba: - kovové konstrukce.

Velkoobchodní prodej kancelářské techniky.

Návrhy nedestruktivní kontroly Prodej zařízení, přístrojů a příslušenství pro defektoskopii Výroba přístrojů pro defektoskopii Výroba a dodávky manipulátorů a defektoskopických linek Dodávky rentgenových pracovišť