CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Odborné práce, konzultace, expertízy, výzkum v oborech: - telekomunikace a radiokomunikace - telekomunikační sítě a služby pevné i mobilní - družicové spoje, spojovací systémy, přenosové systémy po vedení, optické a rádiové, koncová zařízení, vysílací systémy rádiové a televizní, návrhy kmitočtů a kmitočtové koordinace, pošty (poštovní sítě ...

Inženýrská, konzultační a obchodní firma. Dodávka: - speciální zařízení a procesní technologie včetně služeb zahrnující instalaci a technickou pomoc při zprovoznění vybraných zařízení v rafinérském, petrochemickém, chemickém, plynárenském, energetickém, potravinářském, farmaceutickém, environmentálním průmyslu.

INTERNETOVÝ OBCHOD NAKUPUJME.cz Internetový prodej zboží: -foto-video -výpočetní technika prodejna: Přístavní 39, Praha 7, 170 00 Česká republika

Prodej, servis: - nové počítačové sestavy, servery - počítačové komponenty, monitory, příslušenství, spotřební elektronika, mobilní telefony a mnohé další.... - notebooky a mobilní PC - správa firemní a domácí sítě - upgrady PC.

Anténní a satelitní technika. EZS - elektronické zabezpečovací systémy. Domovní telefony (zvonky). Elektroinstalace. EPS - elektronické požární systémy. Kamerové systémy. Datové sítě. Automatické brány a závory. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.

Výroba, kontrola, servis: -hasicí přístroje a hydrantové systémy Revize, opravy: -požární klapky Plnění lahví CO2 (kysličník uhličitý): -svářecí -sifonové Distribuce: -technické plyny Linde Gas -svářecí technika a příslušenství Velkoobchod, maloobhod: -prostředky požární ochrany: -ochranné obleky, přilby -požární ...

Klimatizace: - návrh, prodej, kompletní montáž, servis záruční i pozáruční - DAIKIN, LG, TOSHIBA, ARTEL, FUJITSU, FUJI … Chladírenská zařízení: - chlazení průmyslových médií (voda, teplonosná media) - komplexní návrh, realizace a servis - chlazení skladových prostor všech velikostí (prodejny, sklady, …) - RITTAL – dodávky a servis ...

VÝROBKY Z RECYKLOVANÉHO PLASTU: Plastové desky -dělící stěny do stájí -výstavba skateboardových překážek -výstavba protihlukových bariér Plastové plotovky a celoplastová plotová pole -nehnijí, nekorodují, jsou nenasákavé, barevně stálé nemusejí se natírat a nevyžadují proto žádnou údržbu. Prkna a hranoly -profily se používají při ...

Výroba: - přívěsy, mobilní buňky - kontejnery - obytné, skladové. Nákladní doprava, autodoprava.

Prodej - bílá elektronika, výpočetní technika, software.

Zdravotnictví: -zubní laboratoř, stomatologická laboratoř -zubní technik. Výroba: - lékařské a dentální nástroje, potřeby.

Firma GTmat je výhradním dodavatelem infračerveného podlahového vytápění «GTmat»

Naše produkty a služby: - zabezpečovací systémy - kamerové, docházkové systémy - GSM brány.

Služby: - vývoj, navrhování mikroprocesorových systémů - vývoj, navrhováním elektroniky včetně plošných spojů: - jednotlivé desky i kompletní řešení elektroniky celého přístroje - u jednodušších aplikací programování firmware.

Konstrukce, výroba: -nástroje. Zakázková výroba.

Návrh, výroba a montáž: -nerezové zábradlí -schodiště -obklady nerezovým plechem -konstrukce -dělicí příčky včetně výplní -kovový nábytek -vybavení interiérů bank, obchodů, kanceláří -reklamní tabule -světelné reklamy -motorové hvězdicové turnikety...

Výroba: -prořezávačky drážek pneumatik. SQUASH. Bowling-412530250. Fitcentrum-412530978. Realitní činnost. Správa-domy, byty. Restaurace GURMÁN-412530763.

Stormware s.r.o. - certifikovaný specialista systému POHODA Autorizovaný prodej a záruční servisní středisko digitálních tiskáren KYOCERA. - PC Lynx a Premio.

Maloobchod, prodej: - metráže, látky - textilní galanterie: - měkká galanterie - pletací a háčkovcí příze, nitě, vlna - korálky, knoflíky - šicí potřeby. Příjem: - šicí stroje k opravě.

Realizace, komplexní péče: -veřejná zeleň -firemní zeleň -soukrová zeleň. Další služby: -projekce (zprostředkovaně) -vazba a aranžování květin -celoroční úklid chodníků a komunikací.

Služby: - kurzy a zkoušky svářečů a páječů kovů a svářečů plastů - stavební výroba (zejména svařované konstrukce a potrubí z oceli, nerezi a plastů - školení plynařů.