CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Naše firma Vám nabízí komplexní služby v oblasti vodních turbín. Zabýváme se výrobou, prodejem, opravami a příslušenstvím včetně možnosti výroby nízkootáčkových generátorů pro přímé použití. Působíme po celé ČR. Jsme zde pro Vás denně. Jestliže Vám nevyhovuje otvírací doba, kontaktujte nás telefonicky.

Výpočetní technika - výpočetní technika - tisková řešení - servis a služby - tvorba www

Prodej maziv a olejů - Vzduchové filtry - Olejové filtry - Palivové filtry - Kabinové filtry - Speciální filtry - Automobilové oleje Spolupracující kamenná prodejna: PHB CZ s.r.o., Jiráskova 1667, 51601 Rychnov nad Kněžnou

Kovovýroba: - kovové palety - zámkové systémy - zakázková kovovýroba - hliníkové formy Plastové výlisky: - vakuové tváření plastů - vstřikování plastů Recyklace plastů.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál cement, vápno, suché malty -zdící materiály -betonové výrobky -zateplovací systémy -izolace tepelné a proti vodě, odvodňovací systémy HT a KG -střešní krytiny, šindele ONDULINE, GUTTA krytiny -okna, střešní okna -komínový systém SCHIEDEL. Dodávka, montáž, pokládka: -sádrokarton ...

Revize, oprava, prodej: - hasicí technika - hasicí přístroje.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Projektové služby v oblasti skladového hospodářství a manipulace s materiálem.

Prodej, servis: - registrační pokladny - obchodních váhy - spotřební a obalový materiál pro obchod a kancelář.

Práce: - zámečnické - soustružnické - frézařské - svářečské. Výroba: - garážová vrata - brány - zábradlí - mříže - komínové stříšky - dvířka do udíren.

Umělecké kovářství, kovářské polotovary, prodej kovářských polotovarů a komponentů firmy Rik-Fer. Nabízíme mříže, ploty, brány, lehké venkovní konstrukce, kovářské polotovary a bytové doplňky v jakémkoliv stylu.

Počítačová firma. Prodej, servis, poradenství: - počítače, výpočetní technika, PC - hardware, software. Tvorba webových stránek, webdesign.

Prodej, maloobchod: - regály, náhradní díly k regálům - kovové skříně HUP.

Prášková lakovna: - lakování průmyslových výrobků do celkové délky 3m - předúprava fosfátováním - mokré lakování vodou ředitelnými barvami průmyslové výrobky

Výroba zakázkových interiérů: -vyšší standard -vybavení interiérů bank, hotelů, restaurací, barů, privátních domů, bytů -návrh architekta a designera -zakázková výroba

Výhradní zastoupení firmy PORTAS,odborný závod PORTAS. Renovace,oprava: -dveře,zárubně,rámy -schodiště,schody -kuchyně. Povrchová úprava: -umělohmotný povrch -originální desing,barvy. Další internetová adresa: -www.portas.de

Zdravotnická technika a zařízení. Biotronik® je evropská společnost s vedoucím postavením v oblasti biomedicíncké technologie. Soustřeďujeme se na pomůcky pro vaskulární intervence a elektroterapii srdce. Naše produkty pomáhají lékařům zachraňovat životy a zlepšovat kvalitu života jejich pacientů.

Obráběčství -výroba kovových součástek

Výroba - elektrická zařízení, poradenství, výpočetní technika.

Půjčovna - obytné automobily Ubytovna - 10 pokojů Tenisová škola - 3 tenisové kurty - skupinové a individuální kurzy Solná jeskyně

Servis - kopírovací technika Pronájem - byty Pronájem - nebytové prostory Servis - výpočetní technika

Prodej - automobily Internetový prodej - lodní příslušenství Prodej - loděinternetový prodej - lodní příslušenství

Solární systémy pro ohřev vody a přitápění. Fotovoltaika - využití slunce pro výrobu elektrické energie. Malé větrné elektrárny. Malé ostrovní systémy. Dodávka, instalace: - solární kolektory - fotovoltaické panely. Služby: - poradenství v oboru solárních systémů, fotovoltaiky, malých větrných elektráren - návrhy systému.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.