CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej: - kancelářský nábytek - bytový nábytek.

Provádíme stavby a rekonstrukce všech typů objektů. Montujeme sádrokartonové konstrukce. Provádíme servis výtahů a také správu nemovitostí.

Prodej: - motorové oleje - hydraulické oleje - převodové oleje a další špičkové oleje a maziva.

Stavební firma: - údržba bytového fondu - přestavby bytových jader - GO plochých a šikmých střech - opravy panelových spár - horolezecká technika.

Výroba prostředků pro hygienu, léčbu a péči o pacienty.

Naše firma nabízí služby pro energetiku a průmysl, teplárenství, termovize, chromatografie, PCB, metrologie, monitoring ovzduší. Dále se provádíme měření emisí a imisí, záruční testy a zkoušky, regenerace transformátorových olejů, inženýrské služby a řízení projektů.

Prodej výrobků a služeb: - pro výrobu kondenzátorů - lisovací hmoty pro elektrotechniku: - pro elektrochemické úpravy povrchů kovových materiálů - vybavení mechanických laboratoří pro zkoušení materiálů a výrobků: - trhačky - ohýbačky - tvrdoměry - elektronické zkušební celky - zařízení pro bezdotykové svařování ...

Nástrojárna a modelárna - konstruuje, vyrábí a dodává: - lisovací nástroje - nástroje a díly pro prototypy - kontrolní přípravky. Specializuje se na výrobky pro automobilový průmysl s vysokou náročností na kvalitu. Kusová výroba přesných dílů 5 -ti osé obrábění, 3D CNC obrábění, 3D měření.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - rekonstrukce interiérů objektů. Produkty: - kuchyně - skříně - schody - příčky - vybavení obchodů - kanceláře.

Vývoj, výroba, prodej: - radarové tabule - bezpečnostní zrcadla - dopravní zrcadla - hemisferická zrcadla - dopravní značení.

Prodej: - vysoce účinné detektory kovů určené k detekci zbraní a ochraně majetku za použití nejmodernější technologie firmy RANGER SECURITY DETECTORS: - průchozí detektory kovů - ruční detektory - detektory kovů pro prevenci ztrát, nemocniční detektory (za účelem snižování provozních nákladů nemocnic) - detektory ...

Výroba, instalace, opravy elektronických zařízení. Výroba jednoúčelových strojů a zařízení. Průmyslová automatizace v oblasti odporové sváření, laserové sváření, pájení a montáže.

Vyrábíme kuchyně, nábytek, obývací pokoje, skříně, ložnice, postele, kanceláře, pracovny, dveře, atyp. nábytek aj. truhlářské výrobky. Zakázková výroba interiérového nábytku i exteriérů z lamina, dýhy, masivního dřeva v moderním i rustikálním stylu.

Výhradní zastoupení společnosti MUL-T-LOCK (MULTLOCK). Dovoz, velkoobchod, distribuce, prodej: - bezpečnostní zámky, visací zámky - zazdívací schránky, kování - cylindrické vložky MTL, klíčové systémy MUL-T-LOCK, rozvorové zámky - elektromechanická vložka Mul-T-Lock Interactive CLIQ - průmyslové zámky Mul-T-Lock - elektrické ...

Letecká škola, výcvik pilotů, vyhlídkové lety.

Prodej - tonery Prodej - kancelářské potřeby Prodej - tonery

Topenářské práce Montáž - vzduchotechnika

Provádíme servis a montáže pokladních boxů pro obchody, spotřební elektroniky či zabezpečovací techniky.

Prodej, e-shop, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - stavební mechanizace

Specializujeme se na výrobu a prodej vjezdových bran k rodinným domům i komerčním objektům jako jsou: - samonosné brány - pojezdové brány - teleskopické brány - křídlové brány Jako další produkt jsou garážová vrata: - sekční - výklopná Samozřejmostí je odborná montáž a ...

Dodávka - vratové systémy oficiální zástupce HÖRMANN Dodávka - plotové systémy SMART LINE oficiální zástupce HÖRMANN Zakázková zámečnická výroba - stavební zámečnictví - kovářská výroba

Prodej a e-shop - klempířské a pokrývačské stroje - nářadí - potřeby - nářadí pro klempíře a pokrývače nůžky, kleště - stroje pro klempíře a pokrývače (ohýbačky plechu, profilovací stroje, ...)