CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Výroba a montáž: - hliníkových oken a dveří - venkovních hliníkových fasád - zimních zahrad - pojezdových bran - práškové lakování

Specializovaný distributor pro biomedicínu: - laboratorní přístroje a vybavení - molekulární biologie - chirurgie - operační a laboratorní komplement....

Prodej, servis: - počítače, PC, počítačová technika - výpočetní, kancelářská technika - sestavy počítačů - software - sítě, bezdrátové připojení internetu, kabeláže, programové vybavení - počítačové servery - modemy - chladiče - síťová příslušenství.

Zámečnictví, nástrojářství

Výškové práce Prodej a montáž - vzduchotechnika Servis - vzduchotechnika

Realizace - adsorční a kondezační odvlhčovač vzduchu.

Vzduchotechnika, klimatizace, izolace V současné době zajišťujeme realizaci TZB ve všech typech staveb od návrhu, studie a zpracování projektové dokumentace ve všech stupních, přes realizaci až po zprovoznění a servisní činnost.

Zasklívání lodžií: -rámové systémy ALUPLUS, THERMALUX -bezrámové systémy OPTIMI-KVADRO. Výměna: -paneláková zábradlí. Prodej: -polykarbonátové desky včetně spojovacího příslušenství. Montáže. -polykarbonátové systémy -pergoly a zimní zahrady. Zámečnické práce.

Zasklívání lodžií: -rámové i bezrámové originál systémy. Výměna: -paneláková zábradlí. Prodej: -polykarbonátové desky včetně spojovacího příslušenství Montáže. -polykarbonátové systémy -pergoly a zimní zahrady. Zámečnické práce.

Dodávky a montáž ocelových konstrukcí, ocelové konstrukce. Výroba a montáž atypických ocelových stavebních konstrukcí a dílů : - zakázková kovovýroba - kovové doplňkové konstrukce - interiérové kovové díly - ocelová schodiště (rovná, točitá, požární úniková, atd. ) - požární žebříky a lávky - ocelová zábradlí - bezpečnostní okenní ...

Naše služby: - údržba města a komunikací - odvoz komunálního odpadu - údržba veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleňe - provozování sběrného dvoru - provozování hřbitova - provoz městského koupaliště v letní sezoně - provoz veřejných záchodků.

Velkoobchod, maloovbchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - kancelářský nábytek.

Výroba, velkoobchod, prodej: - armatury: - veškerý sortiment - příruby ploché, krkové, točivé, závitové - přechody přímé, jednostranné - ohyby, tvarovky - kovárna.

Prodej, servis: - zahradní a komunální technika STIGA, KUBOTA, SOLO, SECOGROUP, HITACHI, BRIGGS & STRATTON.

Zámečnictví, nástrojářství -jednoduché stavební práce nevyžadující odbornost -čištění domovních odpadů

Dřevařská výroba Pořez na zakázku - kulaty - vazby Stavba - chatky - altány - pergoly - stání pro auta, letní zahrádky (na přání zákazníka) Truhlářské práce - okna - dveře - nábytek - schody - kuchyňské linky - kuchyňské obalinky - kancelářský nábytek - obývací stěny - okna ...

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Čerpadla, prodej a servis. Topení a rozvod vody v domácnostech i kotelnách.

Provádíme: - opravy osobních a užitkových automobilů - kovoobráběcí práce - broušení motorových hlav - pneuservis.

Prodej a opravy potravinářských strojů.

Pracovní plošiny a kontejnerová doprava.