CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba a prodej trezory na cennosti a dokumenty s vysokým zabezpečením. Plasty zpracování Solární kolektory Výroba kovový nábytek

Výkup prázdných tonerů a inkoustových náplní do tiskáren.

Výroba, prodej, dodávka, montáž - altány - dětské domky - zastřešení pro automobily Truhlářské práce Zakázková výroba, prodej, dodávka, montáž - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek ložnice, skříně, komody - dveře vchodové, bezpečnostní, interiérové - dřevěná schodiště - školní nábytek - nábytek ...

Prodej a opravy: -kožená galanterie -textilní galanterie -výměna zipů -šicí stroje -šicí stroje průmyslové. Broušení nožů a nůžek.

Topenářství Barvínek Instalatérské práce. Výroba zámků a kování. Pozemní a inženýrské stavitelství. Maloobchod s pevnými, kapalnými a plynnými palivy (kromě pohonných hmot).

Chladírenský servis. Oprava, servis, prodej, maloobchod: -ledničky, chladničky -mrazničky, mrazáky.

Prodej, servis: - zemědělská a zahradní technika.

-Poradenská činnost v oboru stavebnictví -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodní -Poradenská činnost v oblasti manipulace a balení sypkých hmot

Prodej - brousící nástroje MAKITA, KARNED, FREUD, G.D.A.PIKL hoblovací nože, pilové pásy Broušení nástrojů na automatických bruskách VOLLMER, STEHLE, GRIFO Ostření nástrojů

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - zahradní technika - sekačky - motorové pily - zahradnické nářadí.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Výkup - karavany - obytné přívěsy Prodej - karavany - obytné přívěsy

Nabízíme Vám několikaleté zkušenosti v oblasti technického zařízení budov, zejména v profesích vzduchotechniky a klimatizace. Počínaje projekcí, přes realizaci ve výstavbě až po project management ve stavebnictví.

K hlavním službám patří: -realizace energetických projektů a systémů na klíč pro oblast fotovoltaiky, termiky, tepelných čerpadel, kogenerací, úspor energií, vnitřním a venkovním osvětlením -velkoobchod solárním materiálem -vypracování kompletní územní i prováděcí projektové dokumentace -zajištění financování energetických ...

Profesionální gelové nehtové produkty. Internetový obchod, e-shop. UV gely, barevné gely. Pilníky, štětce, nehtové tipy Lamour, sady, glitry a P2 gel laky. Pořádání rekfalifikační a nail art kurzy.

Prodej, dodávka, montáž a servis - centrální vysavače BEAM - čističky vzduchu

Zámečnictví a kovářství

|Zámečnictví a kovářství

Prodej - pneumatiky pro traktory, harvestory, vyvážecí soupravy - oleje, maziva - lesnické pomůcky - řetězy záběrové, ocelové.

Klimatizace, větrací soustavy, zvlhčování, odvhlčování, rekuperace.Projekty a dodávky

Zabývám se koupí a prodejem zemědělské techniky a poradenstvím v oboru.

Kovové: mříže, ploty, bezpeč. mříže Firma vyrábí a montuje zámečnické výrobky.

Servis a prodej zdravotnické techniky.