CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
E - shop - výpočetní technika PC, monitory, notebooky - pokladní systémy - spotřební elektronika, MP3 - software - telefony, faxy Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Prodáváme stroje na zpracování trubek, profilů a plechu. Zároveň poskytujeme k prodaným strojům i záruční a pozáruční servis. Do našeho sortimentu patří hydraulické i elektromechanické ohýbačky trubek, zakružovačky profilů, hydraulické lisy, formovače konců a další speciální stroje na tváření plechu a profilů.

Zámečnické práce, svařování nerezové oceli i hliníku.

přerušení: od: 13.3.2013. Servis - chladicí zařízení

Pronájem obytných přívěsů značky Hobby.

Řezání na elektroerozivní drátové řezačce Hitachi o rozjezdech os 450 x 350 x 300 mm.

Zákázníkům nabízíme veškeré služby týkající se servisu výpočetní techniky, pravidelného servisu ve firmách i domácnostech. Nabídka taktéž zahrnuje realizaci počítačových sítí a veškerých designerských a webových služeb. Zabýváme se také poradenstvím v oblastni počítačů, mobilů, webových služeb a dalších.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské, papírenské a školní potřeby. Zámečnictví.

Služby: - zámečnictví, truhlářství - výroba zemědělských strojů - výroba ocelových konstrukcí.

Služby: - prodej spotřební materiál pro tisk, příslušenství k PC - služby copycentra.

Montáž - ocelové konstrukce Kovovýroba

Prodej,servis: -zahradní a malá zemědělská technika sekačky křovinořezy traktory zahradní malé pily elektrické a motorové drtiče zahradních odpadů kultivátory bazény vodní čerpadla apod. Další provozovny: -prodejna Březnice,Náměstí 16 tel.318682348,318682237. -servis: Březnice,9.května 555 tel.318682227.

Prodej, oprava, servis MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí -sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály, svářečky -bazény a plachty, hračky, kola Medison -zahradní nábytek.

Prodej, servis: -sekačky -zahradní traktory a ridery -kultivátory, vertikutátory -motorové kosy a vyžínače -řetězové pily -drtiče a kompostéry -plotové nůžky, sběrače listí -zahradní grily -krbová kamna -bazény -čerpadla -sněhové frézy -zahradní nábytek.

Prodej zahradní a zemědělské techniky: -křovinořez (motorová kosa) -řetězová pila, pily -postřikovač, rosič -čerpadlo, čerpadla OLEO-MAC -kultivátor KULTI -traktor -sněhová fréza -sekačka TORO -motorová elektrická sekačka CASTELGARDEN s motory BRIGS&STRATON -bazén-nadzemní, kopaný-filtrace, bazénová chemie ...

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej: - zahradní a zemědělská technika: - sekačky - pily - křovinořezy - traktory - sněhové frézy - bazény - zahradní nábytek.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Maloobchod, prodej: -zahradní a zemědělská technika -sekačky-rotační, benzínové, elektrické samochodné, strunové, bubnové, lištové -zahradní traktory a ridery -kultivátory -vertikulátory -motorové kosy -řetězové pily-motorové, elektrické -nůžky-plotové, zahradní -ruční nářadí -postřikovače -motorové vrtáky -zahradní ...

Maloobchod, prodej: - zahradní technika MOUNTFIELD - zahradní traktory, sekačky, řetězové pily, křovinořezy, kultivary, bazény s příslušenstvím - bazény, bazénová chemie - čerpadla, vodárny, postřikovače, drtiče, tlakové myčky, elektrocentrály, kompresory - jízdní kola, skútry PEUGEOT - krbová kamna - zahradní grily.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště. -zahradní nábytek.