CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Servis počítačů, správa sítí. Maloobchodní prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej - plastové výrobky desky, folie, hadice a profily.

Dodávka, montáž, servis: - váhy kolejové, silniční, plošinové. Výhradní ditributor vah* CARDINAL v ČR**, SR** a mechanizace těchto vah včetně možnosti propojení na nadstavbové PC** a SW**.

Výroba a servis silničních, železničních a plošinových vážních systémů.

Nákup za účelem dalšího prodeje odlitky z šedé litiny a hliníku. Opracování odlitků z šedé litiny a hliníku. Kovovýroba.

Projekce a dodávka gastronomických zařízení.

Výroba: - oblast zpracování ocelí, ušlechtilých kovů a speciálních materiálů.

Služby: -specializovaný obchod gastro -autorizovaný obchodní partner pro odborný prodej, montáž, záruční a pozáruční servis výrobků v oboru gastro.

Automatizace řídících systémů

Výroba(lamino): - kuchyňské linky včetně vestavěných spotřebičů všech značek - dřezy a drátěný program pro kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokojíky - kancelářský nábytek, ale i vybavení různých provozoven. Z masivního dřeva: - EURO okna - vchodové a vnitřní dveře včetně obložek - vrata, ploty, ...

Prodej - drogerie Výroba - obalová technika Prodej - tašky Prodej - elektro Prodej - bílá technika Prodej - kancelářské potřeby pásky, lepidla, psací potřeby Prodej - kancelářský nábytek Výroba - tiskoviny, letáky

Výroba - komponenty pro předepjaté betonové konstrukce - kotevní systémy závěsných lanových mostů, ocelových konstrukcí, převodovek, jeřábových ramen a strojního obrábění

Výroba - komponenty pro laboratotní techniku ze skla a kovu

Prodej, velkoobchod: - břemenové magnety - magnety pro frézování, broušení - magnety pro jeřáby - magnetické upínání forem a nářadí.

Prodej - ojeté obytné vozy a minikaravany Prodej - obytné vozy a minikaravany Půjčovna - obytné vozy i ojeté, automobily, mikrobusy - minikaravany

Dodávka - přístroje pro regulaci a meření

Prodej - plastové obaly - mikroteny - plexisklo

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - software - kancelářská technika - telefonní ústředny - telefony, telefaxy - kopírky - pokladní počítačové systémy. Poskytování: - předběžné návrhy projekty a kompletní montáže počítačových sítí. Renovace: - tonerových a inkoustových kazet.

Komplexní vybavování zdravotnických zařízení Dodávka - zdravotnická technikakomplexní vybavování zdravotnických zařízení Prodej - zdravotnický materiálkomplexní vybavování zdravotnických zařízení

Jsme obchodní společností, členem skupiny Uneco, zabývající se především problematikou náhradního plnění. Nabízíme dodávky zboží v režimu náhradního plnění a to hlavně v oblastech kancelářských potřeb, spotřebního kancelářského materiálu i kancelářské techniky kvalitních výrobců za bezkonkurenční ceny na trhu.

Půjčovna: -brusné a čistící stroje na parkety a podlahové krytiny.

Komplexní řešení pro řízení technologických procesů. Vývoj a výroba elektronických zařízení na klíč. Návrh, výroba - řízení stroje včetně rozvaděčů.