CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej - kompletní gastro zařízení pro hotely, obchody, markety převážně chladírenské zařízení včetně projekce a montáže Zakázková výroba - gastro zařízení pro hotely, obchody, markety

Prodej, montáž, poradenství, oprava, servis: -zdravotnická technika.

Velkoobchod, maloobchod: - automatizačních systémů - regulátorů - frekvenčních měřičů - senzorů - rozvaděčů a elektroinstalačního materiálu - projekce a montáž automatizačních systémů

Činnost, práce, služby: - obrábění - svařování - MIG, MAG, TIG - dělení materiálu - vodní paprsek, laser, plasma - výkovky a odlitky.

E - shop: - zahradní domky - skleníky - zahradní nábytek - zahradní technika (sekačky, postřihovače, drtiče) - zahradnické potřeby - zahradní domky - zahradní nábytek - domácí potřeby - skleníky - domácí potřeby - bazény - infrasauny - zahradní technika sekačky, postřihovače, drtiče - ...

Služby: -výroba exotermických směsí -formovacích směsí -exotermických nástavců -speciálních(krycíh a odsiřovacích) směsí. Prodej: -hutní materiály -spojovací materiály -svařovací materiály -řezné a brusné kotouče.

Instalace, opravy, projekce, výroba - elektrické stroje a přístroje - regulace tepla Projektová činnost ve výstavbě

Prodej: - regulační technika pro měření a regulaci tepla a vzduchotechniky.

Kurýrní služba - ČR i EU Autodoprava - do 3, 5t - vnitrostátní - mezinárodnípřeprava zboží - dodávkové vozy Stěhování Výroba - kované brány Prodej - nábytek Výroba - kované ploty Zámečnické prácevýroba - kované ploty a brány Velkoobchod - potahové látky

Nabízíme prodej, pronájem, montáž, servis a revize zabezpečovacího, kamerového, požárního či jiného bezpečnostního systému v Praze a Středočeském kraji. Vyřídíme za Vás také připojení k Tísňové lince Jablotronu. Máme mnohaleté zkušenosti.

Výroba, prodej, e-shop: - plastové kufry pro hudební nástroje.

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

Výroba a prodej: - žárotechnické vyzdívky - komplexní pecní agregáty Provádění speciálních stavebních prací

- Velkoobchod s lékařskými přístroji a technikou

Zámečnictví, zámečník. Výroba i atypická: - vrata - zábradlí - schodiště.

Prodej, servis: - lesní technika a náhradní díly - zahradní technika - zemědělská technika.

Dodávky, montáž a servis výtahů a zvedacích plošin. Autorizovaný servis pohonů NORD a regálů SSI Schäffer.

Jsme specialisté na čištění s využitím ultrazvuku. Provádíme ultrazvukové čištění kontaktů a plošných spojů. Dále rovněž automobilových, klimatizačních či jiných strojních součástek.

V našem e-shopu najdete vše od led pásků, zdroje pro led pásky po zdroje pro notebooky. Vzhledem ke spolupráci naší firmy s několika zahraničními výrobci, nabízíme široký sortiment za velice příznivé ceny. Na našem eshopu najdete: - Led pásky 3528 - Led pásky 5050 - Zdroje pro led pásky 2A, 3, 2 a 5A - Zdroje pro notebooky - Příslušenství pro ...

Zakázková výroba, nábytek na míru: - kuchyňský - kancelářský - vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje, ....

Montáž a poskytování: - vysokorychlostní internet - VoIP telefonie. Prodej, servis: - výpočetní a kancelářská technika značek Comfor, Prestigio a Acer. Návrh a realizace strukturované kabeláže (certifikace LYNX cabling system). Prodej, instalace: - satelitní technika UPC, SkyLink. Tvorba a správa webových prezentací.

Vyrábíme plynárenské stroje a zařízení včetně regulačních stanic plynu.

BIONA Praha, s.r.o. byla založena v roce 1998, ve své činnosti se zaměřila na distribuci, poradenství, vývoj a servis v oblasti ekologických maziv a na vývoj systémů, kde je třeba aplikovat biooleje. Produkty: - oleje na mazání řetězů a lišt - motorových pil - hydraulické oleje - převodové oleje - separační oleje - emulzní oleje - ...