CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba, montáž: - ocelové konstrukce, zámečnické a montážní práce, statika O.K. Práce: Po celé republice

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Zámečnictví, nástrojářství Specializovaný maloobchod.

Navrhujeme a realizujeme tepelná čerpadla, podlahové topení, ohřev bazénu a regulaci filtrace, alternativní zdroje tepla, solární kolektory, krbové výměníky, Máme unikátní řídící systém s ekvitermní regulací a optimalizací provozu. Jsme schopni vytvořit kotelnu s výkonem od 2, 3 do 66 kW. Dodáváme kvalitní zařízení s velmi krátkou návratností. ...

Výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - strojní součásti Řezání laserem. Zámečnictví: - kusová i sériová výroba - plechové díly a sestavy

Zámečnictví. Výroba: -ocelové konstrukce.

Zámečnické práce. Výroba: -kovová vrata, brány.

Dodávka - vybavení pro zubní ordinace a laboratoře

Servis - výpočetní technika Webdesign Poradenství - výpočetní technika

Výroba dřevěných palet a obalů Jednorázové standardní i atypické palety včetně EUR / EPAL Nástavné skládací rámy, víka, bedny Služby v oblasti skladování, vývoje palet, dodávky JIT

Prodej, montáž, servis, opravy, velkoobchod, maloobchod: - telekomunikační a zabezpečovací technika Elektrická zabezpečovací signalizace-EZS - elektronické signální systémy, alarmy - pohybová prostorová čidla PIR - audio detektory-akustický detektor tříštěného skla - mikrovlnné detektory, vibrační detektory - infra závory, plynové ...

Zámečnické práce Výroba - klíče FAB, EVVA, GUARD, NEXT - autoklíče klasické, čipové Prodej - zbraně - obranné spreje - vzduchové pistole - náboje - obušky, ...

Vývoj, prodej, dodávka: -balící, potravinářské stroje a technologie -dávkovací, plnící a počítací technika -balení: -skupinové balení -karton -aseptické do kelímku, do plochých sáčků -krájení -servis, montáž a údržba strojů -skladová automatizace a manipulace -metaldetektory -klimatizace.

Výroba: - lepící pásky - výroba kartonových obalů - klopové krabice - tvarové výseky.

Prodej: - tiskařský materiál - ražební fólie - laminovací fólie - potřeby pro tiskaře.

Projektové dokumentace. Elektroinstalační práce: - revize. Zemní a výkopové práce: - práce pásovými minirypadly KUBOTA. Výstavba: - počítačové sítě.

Nástrojárna. Lisovna kovů. Konstrukce CAD/CAM.

Doprava - autobusová mezinárodní a vnitrostátní - autobusy KAROSA, MERCEDES - nákladní mezinárodní a vnitrostátní do 24t - vozy MAN, DAF, SCANIA V létě sečení travních porostů podél silnic - v zimě odstraňování sněhu z pozemních komunukací (pomocí radliček).

Skladové kontejnery, obytné buňky a kontejnery na odpad.Kompletní sortiment pro zařízení stavenišť a skladových prostor za pomocí kontejnerů.Nabízíme i použité námořní a lodní kontejnery.

Kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví - zámečnické práce - soustružnické - frézařské práce - oplocení.

Výstavba - dřevostavby Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Dodávka a montáž - paletková kamna Kompletní stavební činnost (nízkoenergetické stavby) Dodávka a montáž - vzduchotechnika

Výrobce a prodejce Detektorů plynů a par DEGA. Nabízíme komplexní dodávky detekce plynů - návrh a projekce, instalace, zprovoznění, kalibrace a servis. Detektor plynu DEGA je určen k detekci výbušných nebo toxických plynů v různém prostředí.

Bazar obráběcích strojů -nákup -prodej -servis

Autodoprava do 3, 5t Velkoobchod, prodej: -oleje - maziva