CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Opravy servis, počítačů a notebooků. PC pohotovost opravy v co nejkratším čase i u Vás doma. Nejde vám počítač? Zpomaluje se? Přestalo něco fungovat, nebo začalo fungovat nesprávně?

Prodej spotřební zboží a pomůcky: - úklid a validace - ochrana rukou, osobní ochranné prostředky - jednorázová ochrana - dezinfekce a dekontaminace - obalové materiály - kancelářské potřeby - dekontaminační koberce aj.

Výkup, prodej, výroba: - palety - EUR palety - přepravní bedny - gitterboxy - atypické palety - plastové palety.

Kovovýroba: - obrábění kovů - soustružení kovů - frézování - broušení na plocho a na kulato - výroba přípravků a jednoúčelových zařízení. Zámečnictví, zakázková výroba: - zábradlí - schodiště - balkony - nerezová výroba. Výroba a montáž stavebních konstrukcí. Lisařské práce.

Servis a prohlídky obráběcích strojů. Prodej a výroba náhradních dílů. Generální a střední opravy obráběcích strojů ZPS Zlín.

Komplexní služby v oblasti IT: - správa firemních sítí - prodej a servis značkových i montovaných PC dle přání zákazníka - prodej hardware, software včetně příslušenství a spotřebního materiálu - instalace počítačových sítí (strukturovaná kabeláž, WiFi sítě) - instalace kamerových systémů a zabezpečovacích zařízení - opravy počítačů, ...

Prodej: -kancelářských židlí a křesel -jídelní židle -sedací soupravy a další.

Povrchové úpravy kovů: - práškové lakování. Výroba: - hliníkové kufry - doplňky pro motocykly.

Nabízíme kancelářské potřeby, židle, kancelářský nábytek, psací potřeby, potřeby pro prezentaci, papír, spořební materiál

Distribuce, poradenství, servis: - dentální přístroje pro laboratoře a ordinace.

Elektrikářské práce Topenářské práce Správa a údržba - budovy Zednické práce Klempířské práce Zámečnické práce Čištění - kanalizační potrubí Vodoinstalační práce

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické látky a přípravky pro výrobu paliv a maziv.

Výroba, dodávka a montáž: - brány. Výroba, dodávka a montáž: - kovové oplocení pro obytnou, občanskou, firemní a průmyslovou zástavbu - bezúdržbové kovové a plastové ploty. Povrchové úpravy.

Toner-servis Renovace laserové a inkoustové tiskové kazety. Prodej, pronájem, e-shop: - tiskárny, kopírky a faxy.

Prodej, oprava, servis, bazar: -váhy a příslušenství: -Obchodní a etiketovací -Technologické - kontrolní -Expediční a etiketovací systém -Počítací -Můstkové -Visuté jateční -Podlahové vážící jednotky -Jeřábové -Nájezdové -Mostní automobilové váhy -Nástěnné -Paletové váhy -Paletové vážní vozíky -Vážní indikátory ...

Maloobchod, prodej, servis, oprava, splátkový prodej, leasing: - výpočetní technika, počítače (PC) BARBONE - notebooky, kopírky, repasované (použité) počítače.

Výroba, velkoobchod, internetový prodej, E-shop: - kalendáře - nástěnné, stolní, tříměsíční, daňové, poznámkové, plánovací, na zakázku - diáře - denní, týdenní, kapesní, na zakázku - novoročenky - kožené zboží - kožené peněženky, klíčenky, dokladovky, kožené aktovky a kabely - reklamní tašky s potiskem i bez potisku - papírové, ...

Instalatérské práce Hodinový manžel Zámečnické práce Instalatérské práce.

Prodej, montáž: - solární systémy. Komplexní stavební činnost. Vodoinstalační práce.

Prodej, servis, opravy: - svařovací technika, svářecí stroje - přídavné svařovací materiály - elektronářadí, ruční elektrické nářadí - vzduchotechnika - kompresory, rozvody stlačeného vzduchu, pneumatické nářadí - filtračně-ventilační jednotky Clean-Air.

Výroba, prodej, dodávka: - ocel - nerez - hliník. Řezání nerezové oceli. Dělení plechů..

Výroba: - čistírny odpadních vod - plastové nádrže - plastové septiky - šachtice - žumpové nádrže. - plastové bazény - odlučovače ropných látek - lapoly - zemní filtry Provozovna: - výrobní areál Podjárky, Dolní Lhota.

Prodej, e-shop: - masážní a kosmetické potřeby, masážní lehátka, kosmetická lehátka elektrické, lehátko, křesla, kosmetické stolky, kosmetické židle, lampy-lupy, stolní lampy, infračervené lampy, kosmetické přístroje, ohřívače vosku, depilační sady, depilační vosky, depilační pásky, mikrodermabráze, ultrazvuky, kavitační peeling, froté ...