CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Budujeme veškerá slaboproudá zařízení včetně sítí. -telefonní ústředny -elektronická požární signalizace (EPS) -elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) -kamerové systémy (CCTV). Údržba: -pravidelná roční údržba -pravidelná měsíční údržba.

Výroba - dopravníky Prodej - hutní materiál Soustružení Prodej - ložiska, šnekovnice, pneumatické a hydraulické komponenty, ... Výroba - zásobníky - mlecí válce - zařízení sušáren, ... Svářečské práce Prodej - svářecí materiál Zámečnické práce

Realitní a obchodní činnost. Vývoz stavebních prací a investičních celků. Inženýrská činnost.

Prodej a servis - lesní technika Prodej zahradní technika STIHL, VIKING Servis - zahradní technika STIHL, VIKING

Zámečnické práce Kovovýroba - brány - ploty - přístřešky - dveře - nádrže - vozíky - konstrukce - rozvaděče - schody - podesty - drobné opravy v domácnosti.

Nákup - tvářecí a obráběcí stroje Prodej - obráběcí stroje Prodej - tvářecí stroje

Kovoobrábění, obrábění kovů. Výroba: - výkovky, odlitky - strojírenské součástky.

Výroba a prodej přístrojů DUNETIC Compact a DUNETIC Comfort určené pro ruční mytí restauračního skla. Sortiment pro restaurace a hotely.

Provozování a pronájem nafukovací skluzavky s dozorem. Ostraha majetku a osob. Pronájem projektoru.

Opravy a generální opravy - alternátory a startéry na všechny typy aut a autobusů Běžný servis - osobní vozyvýměna rozvodových řemenů - váhy vzduchudieselservis Generální opravy - zemní strojespecializace - startéry, alternátory všech světových výrobců

Prodej, e-shop, internetový obchod: -elektrické pohony pro dopravní prostředky -pohony pro jízdní kola a jejich přestavby na elektrokola.

konstruktérská činnost-střížné, lisovací nástroje.

Prodej, servis: - výpočetní technika Připojení k internetu.

Dodávka, montáž: - automatické vratové systémy - výroba a montáž OK Práce: - sváření nerezové oceli, hliníku - obrábění - zámečnické - opravy - kovoobrábění na zakázku - zateplování fasád, opláštění budov - automatické dveře, vrata Výroba, kovovýroba: - kontejnery na zakázku obytné, sanitární, speciální

- servis a převíjení elektromotorů - opravy statorů - opravy bazénových čerpadel - opravy elektrických sekaček

Výroba, kovovýroba, montáž: -zámky, kování, kovářské výrobky -ocelové konstrukce z nerez materiálu -formy na recyklované plasty -držáky plastových blatníků na Avie -podjezdové zábrany na Avie -nerez držáky světelných ramp na kamiony. Práce: -zámečnické -soustružnické -frézařské -lisování.

Prodejci v regionech: -Severní Čechy Ing.Vladimír Škorpil tel.602412159 -Jižní Čechy Ing.Tomáš Lukeš tel.602426651 -Severní Morava Radek Surma tel.724745562 -Střední Morava Jiří Surma tel.602550041 -Jižní Morava David Štarmann tel.724008655 -Slovenská republika Pavol Byrtus tel.00421903796735 ...

Naše společnost provozuje bazar zboží všeho druhu Praze. Prodáváme digitální fotoaparáty, notebooky, značkové hodinky i psací potřeby. Nabízíme výkup elektroniky za hotové i do komisního prodeje.

Výroba - kovové součástky Výroba - lékařské potřeby

Dodávka - stroje pro hutnictví Dodávka - technologie pro kabelářský průmysl

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Výroba - letadla Výroba a opravy - kování