CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Společnost provozuje Internetový obchod s nábytkem a nákladní autodopravu do 3, 5 tuny.

Opravy, servis elektrických a plynových zařízení. Měření emisí. Školení obsluh plynových zařízení.

Výroba: - nábytek na zakázku.

Prodej: - hydraulické jeřáby - hydraulické testry Webster Instrument - prvky pro hydraulické obvody Výroba: - armování vysokotlakých a nízkotlakých hydraulických hadic - nádstavby nákladních vozidel. Velkoobchod: - technické hadice - rozvody tlakového vzduchu.

Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel a přístrojů. V nabídce máme bohatý sortiment zboží pro profesionální použití i pro kutily. Naše prodejny najdete v Proboštově u Teplic, v Praze a také ve Zlíně, dále provozujeme internetový obchod. Působíme jako jedna z největších obchodních firem v Evropě a zajišťujeme výhradní ...

Jeřábnické práce a pronájem autojeřábů. Mobilními autojeřáby zajišťujeme výškové jeřábnické práce, montáž a demontáži konstrukčních celků, betonování nosníků, manipulaci s pilíři a jinými těžkými nebo objemnými celky apod.

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Služby v oblasti subdodávek pro strojírenství - mezinárodní obchod v rámci zemí západní Evropy. Dodáme obráběné strojní díly, zámečnické výrobky, výrobky z plechu. Práce: - soustružení - frézování - broušení - povrchové úpravy.

Internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: - ochranné pracovní a bezpečnostní oděvy - pracovní bezpečnostní obuvi - sportovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky, úklidové pomůcky - montérky pro děti i dospělé - bezpečnostní značení. Čištění, úpravy oděvů. Potisk textilu.

Zemědělská činnost - bazar se zemědělskou technikou

ISO 9001:14001 IEN ISO 9001:14001. Výroba, kovovýroba, pronájem, půjčování, prodej, komplexní servis: -kontejnerů -kontejnery obytné, skladové, stavební, zateplené, temperované -jiné buňky -kontejnerové systémy pro zařízení a vybudování: -staveniště -kanceláře -ubytovny -šatny -prodejní prostory -sociální ...

1. jihomoravská stavební, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací do domů, bytů a kanceláří.

AZ LASER Systems s.r.o. se zaměřuje na montáž, demontáž, stěhování a repase laserových strojů TRUMPF.

Výroba a distribuce obalových materiálů z polyethylenu. Firma vyrábí HDPE a LDPE fólie, tašky a sáčky. Možnost výroby paletového množství PE obalů na zakázku.

Společnost KLIMAHAUS s.r.o. se zabývá návrhem, prodejem a montáží produktů pro příjemné klima uzavřených prostorech domů, bytů či kanceláří.

Projekce, výroba, instalace, servis, oprava: -centrální mazání (ztrátové) -centrální mazací systémy -mazací technika -hydraulika -systémy olejového oběhového mazání -systém mazání postřikem -mazací systémy olej-vzduch -pojízdné a přenosné mazací přístroje -mazací stanice olejové. Stavba: -hydraulické agregáty -hydraulické ...

Výroba, prodej: -stroje pro stavební klempíře, klempířské stroje: -obrubovací stroje -návalkové stroje -tažné, krátící zařízení -ohýbačky -zakružovačky -signovačky -odvíjecí stroje -falcovačka.

Montáž, servis, opravy: -chladírny, mrazírny -chladící vitríny, boxy -výčepní stolice -klimatizace. Servis: -domácí chladící zařízení chladničky, ledničky, mrazničky značek GORENJE, ZANUSSI, ARDO, TOMSON-CALEX, ELEKTROLUX, AEG, PERFEKT, LIEBHERR, ARISTON, INDESIT.

Zakázkové truhlářství, truhlářské práce Zakázkové truhlářství výroba - kuchyňské linky Zakázkové truhlářství výroba - kancelářský nábytek Zakázkové truhlářství výroba - nábytek z masivu a lamina - dětský nábytek - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Výroba ložisek a kladek pro automobilový a strojírenský průmysl. Portfolio ložisek: - jehličková - válečková - axiální.

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Společnost Al&Sl welding s.r.o. zajišťuje svařování hliníku, nerezové oceli, obrábění. Ve strojírenství zajištění kompletního výrobního procesu od nákupu materiálu, dělení, obrobení, svařování, broušení až po povrchovou úpravu. MIG/MAG, TIG, Laser.

Návrhy, prodej, instalace, profi servis: -chlazení a vytápění klimatizací či tepelným čerpadlem. Údržba – čištění a dezinfekce vnitřních i venkovních jednotek.