CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Stavba - lodě - hausbóty - ocelové bytné lodě - katamarány - výletní pramice

Zámečnické práce, kovovýroba: -výroba a montáž lehkých konstrukcí -zábradlí, vrata, posuvné brány -přístřešky -stavební zámečnictví.

Služby: -stavební práce -zednické práce -půdní vestavby -úpravy -tesařství -pokrývačství -kompletní rekonstrukce střech -klempířství -montáž střešních oken -natěračství -čištění okapů včetně rekonstrukce veškerých klempířských prvků z vysokozdvižné plošiny -zednické a štukatérské práce -drobné sádrokartonové zakázky ...

Služby: -povrchové úpravy kovů -nátěry -nástřiky -pískování -metalizace -šopování -tryskání.

Výroba, prodej: -papírové obaly -krabice. Vyrobíme jakýkoliv rozměr a tvar obalu již od jednoho kusu až po desetitisíce. Potiskneme jakékoliv množství. Jsme specialisté na malé a střední série.

Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Softwarové projekty: - ekonomika - emise - doprava - odbyt - majetek Programové a technické vybavení počítačů Informační technologie Prodej počítačů. Instalace počítačových sítí Výroba www stránek Komplexní řešení připojení pro malé i velké firmy k internetu.

Prodej - počítače včetně příslušenství - servery - tiskárny Záruční a pozáruční servis - počítače včetně příslušenství - servery - tiskárny Tvorba - webové prezentace Správa - počítačové sítě

Prodej, servis a pronájem kancelářské techniky, prodej spotřebního materiálu, renovace tonerových cartridgí, revize elektroinstalací, hromosvodů, elektrických strojů a spotřebičů, školení a následné přezkoušení pracovníků znalých a znalých s vyšší kvalifikací dle Vyhl.50/1978 Sb. (§4, 5, 6, 7, 8, 10, 11).

Výroba - řezivo - dřevěné paletypořez kulatiny - impregnace řeziva Výroba - dřevěné palety

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky na míru Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (obývací stěny, dětské pokoje, ložnice, ...)

E-shop -hardware -software -multimédia -tiskárny -PC, tablety, notebooky. Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -PC, notebooky, tablety -tiskárny Kyocera. Výpočetní technika záruční a pozáruční servis: -PC a notebooky HP, DELL, LENOVO -tiskárny KYOCERA -tablety. Datová bezpečnost WATCHGUARD.

Společnost PAR byla založena v roce 1990. Základním oborem byl a stále je vývoj a výroba provozních analyzátorů založených na rentgenfluorescenční technologii (RF technologie) pro pevné látky, chemická analýza.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - obývací stěny - šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské dřevěné kuchyňky.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -zemědělská technika -stroje na sklizeň obilí, pícnin -traktory, nosiče nářadí -stroje secí, na zapravování kejdy -nářadí na zpracování půdy -pružiny sběráků, shrnovačů -kultivátorová pera -nože do rotačních a listových sekaček -nože do rotačních bran -lité plužní čepele -ložiska SKF, ZKL, ...

Prodej - náhradní díly na motocykly Motoservis - generální opravy motorů - výměna olejů - opravy pérování - seřizování motorů Výroba - díly pro sportovní motocykly Prodej - oleje

Obrábění na CNC strojích. Frézování.

Pronájem: - audiovizuální technika LCD obrazovky, projekční matnice, mixážní pulty, mikrofony Reklamní grafika. Pořádání: - konference. Poskytování - komplexní veletržní servis (návrhy, kalkulace, realizace, ...)

Autorizované měření emisí. Analýza spalin. Měření: - fyzikální a chemické hodnoty - termokamerou - termografické.

CNC obrábění - soustružení a frézování Výroba - radiální a axiální vačky - vačkové převodovky s radiálními a axiálními vačkami - vačkové krokové převodovky - strojí součásti

Umělecké kovářství a zámečnictví

Trhací práce Prodej - čerpadla - vodárny Studny - hloubění - čištění.