CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zakázková výroba: - mříže - vrata - zábradlí. Svářečské práce. Zámečnické práce.

Prodej a montáž - magnetické úpravny vody zabránění tvorbě vodního kamene Montáž, opravy, rekonstrukce a revize - elektrorozvody Plynoinstalace (včetně projektové dokumentace) Montáž - topení (včetně projektové dokumentace) Výměna - kotle Zednické práce Výměna - bojlery čištění - kanalizace elektrickým ...

Dovoz a prodej těchto produktů: - brusné kartáče - leštící kotouče a pasty - technická lepidla.

Zabýváme se opravami nejrůznějších agregátů, např. kompresorů, čerpadel, vývěv, hydraulických vozíků atp

Maloobchod, prodej: - zabezpečovací zařízení - trezory - bezpečnostní dveře FESTA - bezpečnostní kování a dveřní kliky - výroba - klíče, autoklíče

Výkup, prodej, maloobchod: -obráběcí stroje -tvářecích stroje

Autojeřáby. Zabýváme se pronájmem autojeřábů s obsluhou v Praze a okolí a poskytujeme různé JEŘÁBNICKÉ PRÁCE . Pro stálé zákazníky navíc nabízíme velmi zajímavé slevy. Neváhejte a zavolejte nám, budete určitě spokojeni.

Výroba měřící a regulační techniky.

Galvanické zlacení a pokovování předmětů

Zabýváme se kovářskou výrobou.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - kancelářská, výpočetní technika, počítače - tiskárny, scanery, plotry, notebooky -školení kancelářských programů (office, corel, photoshop, autocad).

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Stavobazar, stavební bazar: - prodej starší, použité stavební stroje. Sídlo společnosti: - Přerovská 765/5, Olomouc.

Prodej, leasing, oprava, servis: -stavební stroje, těžká mechanizace. ORENSTEIN & KOPPEL: -minirypadla, nakladače, gradery, kolová a pásová rypadla, rypadla pro lomy, sklápěčky, dumpery MONTABERT: -bourací kleště, hydraulická kladiva WILLING INDUSTRY: -kompaktní nakladače, CSM* TISOVEC: -dokončovací stroje STAVOSTROJ: -silniční ...

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Prodej: - náhradní díly. Školení strojníků.

Společnost Karex a.s. prodává autobusy značky Irisbus-Iveco (KAROSA) výhradně do zahraničí s hlavním zaměřením na vybrané oblasti Ruské federace dle smluv uzavřených s výrobcem autobusů firmou Iveco Czech Republic, a.s. Prodejním programem společnosti je úplný sortiment výrobce od městských přes linkové až po turistické autobusy. ...

Výroba, prodej: - systémy řízení a zabezpečení budov - klimatizační a větrací systémy - chladící systémy Poskytování obchodní a technické správy budov.

Topenářské práce Vodoinstalační práce Servis - zdravotnická technika

Dodávka - vybavení pro dětská hřiště - městský mobiliář Dodávka - kancelářský nábytek - výškově stavitelný nábytek - restaurační nábytek - domácí nábytek - úklidové a čistící prostředky Internetový obchod - nábytek kancelářský, restaurační, školní, domácí, pro mateřské školy - žákovské židle a stoly ...

Elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody Měření a regulace - průmylsová automatizace zpracování SW.

Prodej: - geodetické přístroje - nivelační přístroje - rotační lasery - křížové lasery - laserové dálkoměry - stabilizační materiál. Servis geodetických přístrojů.