CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - zabezpečovací technika.

Malířské práce Dodávka - koberce - PVC Montáž - koberce - PVC Montáž - stínící technika - žaluzie - rolety Výroba - stínící technika - žaluzie - rolety Výroba a montáž - kuchyně na míru Montáž - kancelářský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Montáž - sedací nábytek - ...

Výroba- válečkové kalibry. Kovovýroba válečkové kalibry.

Velkoobchodní zastoupení nábytkářské firmy BLACK RED WHITE. Maloobchod: Kompletní nábytkový sortiment: -dřevěný nábytek -sektorové kuchyňské linky, kuchyně, kuchyňské studio -ložnice kompletní i po částech -dětské pokoje, dětský pokoj -nábytkové stěny, nábytková stěna -sektorový nábytek v mnoha kombinacích podle vaší ...

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis- gastronomická zařízení Vodoinstalační práce.

Prodej zahradní techniky DOLMAR, MTD, BRILL, MARINA, RYOBI, HOMELITE a MARUNAKA. Elektronářadí Makita, HITACHI, Narex, PROTOOL a DWT. Dále prodáváme zahradní traktory, sněžné frézy, motorové pily, štípače dřeva, provzdušňovače, drtiče a štěpkovače.

Lumen Praga s.r.o. eSHOP, eBAZAR, E-SHOP, E-OBCHOD, E-BAZAR, INTERNETOVÝ OBCHOD, eObchod internetový prodej, ON-LINE obchod Možno i kupavat na splátkový prodej prodejna v Kateřinské ul. č.10, Praha 2 VÝPOČETNÍ TECHNIKA, MOBILY, FOTOAPARÁTY

Prodej počítačových komponentů, výpočetní techniky.

Velkoobchod, prodej: -hutního materiálu - nerezi: -jekle, trubky, plechy, svitky, kruhová ocel Výroba: -nerez trubky a profily -žíhání + pálení nerezových materiálů Laserové řezání a vyřezávání.

Projekce, výroba, montáž, servis, opravy, revize: Výtahy: - osobní - nákladní - panoramatické - řetězové - hydraulické - lanové - energeticky úsporné výtahy Služby: - školení pro dozorce výtahů.

Projekce, výroba, montáž, servis, opravy, revize: -výtahy: -osobní -nákladní -panoramatické -řetězové -hydraulické -lanové -od nosnosti 50** kg** do 2000 kg. Služby: -školení pro dozorce výtahů.

Výroba: - kolejové konstrukce(+odvodnění tramvajové trati) -ovládací, zabezpečovací a řídící systémy výhybek(výhybkové systémy) Služby, sériová výroba: - soustružení-do točného průměru 700 mm - hoblování-do délky 6000 mm - vrtání-do průměru 100 mm - řezání-na kotoučových a pásových pilách - frézování:

Prodej: -zemědělská technika ZETOR, náhradní díly -gufery -ložiska -klínové řemeny -autobaterie -ochranné pracovní pomůcky -montážní technika WÜRTH.

Výroba: -ocelové zárubně, ocelových zárubní -zámečnictví -kovovýroba -výroba zárubní, kovovýroba, zámečnictví -výroba a oprava elektromotorů a čerpadel -velkoobchod hutní matetiál -kovový šrot -autodoprava -poradenská činnost v oblasti optimalizace energií. Sídlo: Brno, Nám.Svobody 93/22.

Nákup a prodej nadnormativních zásob především v oboru hydrauliky, válečkových řetězů, náhradních dílů na nákladní automobily a zemědělské stroje. - hydraulické válce - hydraulické rozvaděče - hydraulická čerpadla - nástroje a nářadí - vrtáky - pily na kov - maticové klíče - elektromotory - koncové vypínače - el. motory s ...

Výroba a rekonstrukce - mříže Výroba a rekonstrukce - brány - branky Výroba a rekonstrukce - plotové dílce Kovářské a zámečnické prácevýroba a rekonstrukce - mříže - kované výrobky Výroba a rekonstrukce - zámky

Služby: -servis a prodej hydraulických zařízení -kompaktní hydraulika -filtrace olejů.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky, správa počítačových sítí. Maloobchod, prodej, instalace, oprava, servis: - počítače, PC - výpočetní technika. Webdesign. Tvorba internetových stránek. Reklamní bannery.

Knihařství: -opravy knih, -ruční a průmyslové vazby -vazby diplomových, bakalářských závěrečných a disertačních a habilitačních prácí -kožené vazby -paspartování -výroba razítek -tisk-fóliový, ofsetový, digitální -okrasná fóliová ražba -kopírování -kartonáž-krabice, pořadače, desky s chlopněmi -kalenDářová vazba ...

Zpracování plastů technologií: - vakuové tváření-lisování - díly do síly několika milimetrů, různé barvy z materiálu PSH, PSH antistatický, ABS, PET-G, PVC, PMMA, PE . Vývoj, konstrukce, výroba, zpracování, prodej: - vakuové výlisky - fixační podložky pro průmyslovou výrobu - přepravní obaly - průmyslové díly (např. v ...

Truhlářství: - repliky starožitného nábytku (Antik möbel) - nábytek na zakázku - kuchyňské linky (grafický návrh na počítači zdarma) - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - vnitřní, venkovní dveře - pergoly, ploty.

Služby: -inženýrské sítě -tepelná čerpadla -solární systémy -ústřední vytápění -plynofikace -sanita -krbové systémy -centrální vysavače.

Nabízíme: - stroje a gastronomické zařízení - ruční a mechanické náčiní do potravinářských provozů a domácností - osobní ochranné pomůcky - sanitace a úklid - střeva, obalový a spotřební materiál - koření a kořenící směsi.