CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Termovizní měření Poradenství - energie - zateplování - vyřízení dotací Zpracování - audity, průkazy

Prodej: - počítače - notebooky - tablety - mobilní telefony - klávesnice - kancelářská technika.

Nabízíme zámečnické - zámkařské práce, i POHOTOVOST. - Montáž bezpečnostních dveří SHERLOCK, se zárubní i bez ní. - Zhotovení většiny klíčů: FAB, EVVA, GUARD, MUL-T-LOCK, TOKOZ, ABUS, YETI, RONIS, HOBES, VIRO, aj . - Klíče dozické, trezorové, obyčejné - tvarové. - Prodej i montáž trezorů, zámků, kování, vložek obyčejných i bezpečnostních, ...

Prodej: - kovoobráběcí stroje - tvářecí stroje - použité stroje.

Výhradní zastoupení značky Mio, Blaupunkt, NAVIGON, HP. Distribuce, prodej: -IT technologie -navigační zařízení (navigace) GPS -digitální fotorámečky HP -digitální fotoaparáty HP.

Prodej - zemědělské stroje Výroba - zemědělské stroje

Internetový prodej - autobaterie - motobaterie - výfuky - katalyzátory - autodíly ŠKODA Internetový prodej - olej - maziva Internetový prodej - autobaterie - motobaterie - výfuky - katalyzátory - autodíly ŠKODA - oleje - maziva.

Instalace a servis - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - zabezpečení prostoru - včetně zpracování dokumentace Ochrana před vytopením - včetně zpracování dokumentace Protipožární ochrana Dodávka - senzory citlivé na zplodiny - včetně zpracování dokumentace Instalace - optimální ...

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Dodavatel gastronomických technologií, projektová činnost. Kompletní vybavení restaurací, kuchyní, hotelů. Potravinářské a spotřební obaly. Plastové nádobí na jedno použití.

Zasklívání - budovy Opravy - komíny Tlakové mytí Výškové práce Opravy - ocelové konstrukce

Projekty, prodej, dodávka, instalace: -topení -tepelná čerpadla

Služby: -záruční a pozáruční servis všech značek chladniček a mrazniček různých typů a značek -servis průmyslového chlazení -opravy, montáž chladícího a mrazícího zařízení pro laboratoře, zdravotnická zařízení, obchody -montáž klimatizací u Vás doma, ve Vašem obchodě, laboratoři, zdravotnickém zařízení, kanceláři, i jinde, dle ...

Výroba, prodej, servis včetně montáží: -tepelná čerpadla.

Prodej, montáž, servis: - hydraulické jeřáby - nosiče kontejnerů - hydraulické navijáky - sklápěcí válce - přídavná hydraulická zařízení - odtahové, pracovní plošiny. Služby: - pronájem pracovních plošin - lakování.

Projekční kancelář - vypracování studií, návrhů a projektů včetně celé projektové dokumentace pro stavebníky, investory a developery a její následné projednání Výroba a dodávky - víceúčelové ocelové haly a konstrukce Výroba a dodávky - víceúčelové ocelové haly a konstrukce včetně projekce

Zdravotnícká technika. Vybavení stomatologických ordinací. Prodej, servis dentálních rentgenů, stomalotogických souprav a dalších zařízení pro zubní praxe.

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba včetně montáže: -ploty, vrata, kování.

Prodej, pronájem, leasing, servis: -pokladní systémy, registrační pokladny SHARP -kopírovací stroje SHARP -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika. Další provozovna: Slovanská alej 1960/24 326 00 Plzeň Tel. 800 203 207 email: koc@bonum-repro.cz

Kovovýroba, služby: -zpracování plechů na CNC lisech, lakování -výroba rozvaděčových skříní -výroba kabelových žlabů a lávek -povrchové úpravy -výroba kovových konstrukcí.

Agroplanet Group, a.s. je česká společnost založená za účelem podpory zemědělců v mnoha oblastech jejich působení. Společnost se zaměřuje zejména na prodej zemědělské techniky prostřednictvím agrobazaru, realizaci bioplynových stanic a na poskytování odborné pomoci v problematice dotací. Naše zemědělská technika čítá více než 12 tisíc strojů. ...

Bazar - fotoaparáty Výkup a prodej - nářadí nové i staré dláta, hoblíky Výkup a prodej - sklo, porcelán, keramika - sošky - hračky - autíčka, panenky, medvídci, stavebnice, ... - Kinder figurky - zlaté a stříbrné šperky - bižuterie - korále, brože, přívěsky - hodinky – kapesní, náramkové i obyčejné PRIM, POLJOT, RUHLA, ... ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -bytový textil -ložní prádlo -postele -matrace, rošty.