CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Umělecké kovářství, stavební zámečnictví: -zábradlí, schodiště -krbové nářadí -autobusové zastávky, přístřešky -regály, stojany -ploty -brány, garážová vrata.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Kovovýroba-zámečnictví -vrata, brány/branky pro chodce -kovové ploty -oplocení pozemku na klíč -mostní zábradlí -balkonové zábradlí -ocelové konstrukce -schodiště -opravy a servis strojů -práce s kovem

Velkosklad - sudové a lahvové pivo TAS, PÁTER, LEŽÁK, KERN, GRANÁT, KVASAR, VELEN, MORAVSKÉ SKLEPNÍ a nealko pivo FORMAN - limonády GRENA, KOALA, KOMBAJNÉRKA, ADRAKA a PAMPA, NIKOLA - energy drinky - limetková piva Půjčovna - přenosná chladící výčepní zařízení - párty pípy.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory

Alkalické černění kovů Provozovna: Jedlová 245 569 91 Jedlová u Poličky

Výroba: - kartonáž. Výroba a prodej obalového materiálu z papíru. Sídlo: Mlýnská 326/13 Brno-střed

Výroba: - jednoválcové pletací stroje pro výrobu jemného punčochového zboží - jednoválcové pletací stroje pro výrobu klasického a sportovního ponožkového zboží - dvouválcové pletací stroje pro výrobu klasického a hrubého ponožkového a punčochového zboží. Prodej a dodávky náhradních dílů. Poradenská činnost při prodejním ...

Dodáváme zařízení na destrukci a dekontaminaci zdravotnického odpadu.

Prodej kosmetických a masážních přístrojů a přípravků na celulitidu. Nabídka parafinových zábalů, masek, vosků a opalovacích přípravků pro solária.

Prodej a servis výpočetní techniky, kancelářské techniky, foto-video techniky, mobilních telefonů, příslušenství a spotřebního materiálu. PC vybavení PMA komponenty průmyslové snímače

Prodej - kabelové konfekce THOMAS - konektory ILME, HARTING - snímače otáček

Opravy, servis a plnění, montáž: - autoklimatizace - klimatiuzace do automobilů.

Bazar: - použité stavební a zemědělské stroje. Prodej: - stavební stroje HITACHI, TEREX, CASE (včetně servisu) - náhradní díly - zemědělská technika DEUTZ-FAHR, JCB.

Portál dispečink.com umožňuje rychle a jednoduše vyhledat nebo nabízet pronájem stavebních strojů. Vybírat můžete z široké nabídky nabízených strojů s přímým kontaktem na jejich vlastníky. Majitelé stavebních strojů mají díky bezplatné inzerci možnost získat mnoho nových zákazníků bez investic do reklamy.

Soudní znalec. Sanace. Geologie. Měření radonu. Vrtné práce.

Zámečnictví. Nástrojařství. Kovoobrábění.

Služby: - údržba, správa a provoz komerčních nemovitostí. Revize: - plynová zařízení, kotle. Dodávka, montáž, servis: - chladicí zařízení - klimatizace - vzduchotechnická zařízení.

Půjčovna obytných vozů – obytkybrno.cz: - užijte si svou dovolenou, prázdniny, víkend, důchod podle svého a půjčte si od nás obytný automobil Rimor Europeo 87p plus, který je luxusně vybaven pro Vaše pohodlí, bezstarostnou jízdu i spánek.

Kominictví, kominík. Kominické práce: -vložkování komínů pro plynná, tuhá a kapalná paliva atestovanými materiály z nerezu a hliníku -čištění komínů a spotřebičů -připojování spotřebičů paliv na komínové systémy -technické a revizní zprávy -kolaudace pro stavební řízení. Generální rekonstrukce, opravy: -komíny, komínové cesty a ...

Výroba: - letecká, civilní i speciální technika: - letecké přístroje do L410, L159, L59, L139, L39 a Zlín - díly do BVP-I, BVP-II, T-72, T-55 - elektropříslušenství pro automobily a jiná zařízení - dodávky náhradních dílů, lisovacích nástrojů pro přesný střih Výrobní program: - letecká technika: - zapalovací magneta, spouštěče, ...

Montáž, servis, prodej - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy