CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej - prodej nákladní a teréní vozy Prodej - jeřáby Prodej - vysokozdvižné vozíky Prodej - stavební stroje (bagry, nakladače, centrály, ...)

Prodej - spotřební materiál pro kancelářskou techniku - kancelářské potřeby

Tesařské práce Truhlářské práce Zednické práce Zámečnictví

Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek do ordinací Výroba - školní skříně

Výroba - ultralehké kluzáky a letadla Výcvik - létání

Prodej - hospodářské potřeby Servis - dojící zařízení Výroba - konvové dojící zařízení

Montáž - solární systémy Montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Lehká kovovýroba Vodoinstalatérské práce

Pila. Prodej: - dřevo - řezivo - zemědělská technika.

Pila. Pilařská výroba: - stavební řezivo (hranoly, latě, prkna, fošny) - truhlářské řezivo (syrové, vzduchosuché, sušené) - zakázkové řezivo (krovy, palisády, pergoly) - impregnace dřeva - pořez kulatiny - atypické dřevěné obaly, palety pro přepravu. Výkup kulatiny.

E-shop, internetový obchod s čerpadly. Prodej čerpadel. Produkty: - čerpadla: - RSC 15H - RSC 9P - náhradní díly - příslušenství.

Služby: - rizikové kácení stromů - kompletní úklidové práce - komunální - kompletní zahradnické práce - zdravotní a redukční řezy stromů - vazby korun stromů.

Průmyslová automatizace, řídící systémy, měření a regulace, servis řídících systémů, elektromontáže, elektroinstalace, kamerové systémy.

Kovovýroba a montáže. Svařování oceli hliníku nerezi litiny mosazi titanu.

Zámečnické a soustružnické práce na zakázku

Zastoupení SONY pro Českou republiku. Spotřební elektronika: - televizory a domácí kina - fotoaparáty a videokamery - výpočetní technika, VAIO - audiosystémy - reader ebook - MP3

Prodej a servis: - komunální technika - zemědělská a lesní technika.

Práce: -žárové zinkování. Výroba: - nábytek, bytový, kancelářský - dřevoobráběcí stroje, - klempířské prvky.

Prodej: - prezentační potřeby - vazby na dokumenty a propagační materiál, desky, laminátory, popisovače, FILIP CHARTY... - veškerá kancelářská technika, příslušenství, spotřební materiál.

Nabízíme komplexní služby pro vysokozdvižné vozíky DESTA. - prodej VZV - generální opravy - servis po celé ČR do 24h - prodej náhradních desta dílů - technické prohlídky vozíků Vysokozdvižné vozíky nabízíme se zárukou 24 měsíců.