CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Servis - iPhone Prodej - produkty MAC Servis - produkty MAC Outsorcing - správa a údržba počítačových sítí

Dodavatel gastro zařízení a gastro technologie. -konvektomaty -pizza pece -grilovací plotny -fritézy -myčky -podstolové myčky -myčky nádobí -nerez stoly -nerez dřezy -nerez umyvadla -nářezové stroje -krouhače zeleniny -vodní lázně -servis gastro zařízení Firma Aligastro CZ s.r.o. je dodavatel kvalitního gastro zařízení a nerez ...

Vakuové naprašování, napařování a pokovování plasty Vakuové naprašování, napařování a pokovování keramika Vakuové naprašování, napařování a pokovování (sklo) Obrábění Vakuové naprašování, napařování a pokovování (kov) Servis - vakuová technika Výroba - vakuová technika

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - zámečnické - demoliční.

Zastoupení společnosti SLOVNAFT pro Českou republiku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - vodoinstalační materiál - voda, topení, plyn. Měření energií v bytech včetně rozúčtování. Provozovna: - Hřbitovní 70.

Montáž - elektrická požární signalizace Silnoproudé rozvody

Výhradní dovozce přístrojů na noční vidění výrobců Dipol a Dedal

Povrchová úprava kovů, tryskání, metalizace..

Prodej - měřící a regulační technika a přístroje - regulační ventily.

pilařská výroba výroba stavebního řeziva impregnace řeziva tepelné ošetření řeziva ISPM výroba palet a přepravních beden na zakázku

služby a dodávky v oblasti výpočetní techniky, hardware i softvare.

Prodej: - renomované a kompatibilní tonery a cartridge.

Servis, oprava: - výpočetní technika, počítače, PC - sítě LAN a bezdrátové sítě WiFi - reinstalace SW, odvirování. Poradenská činnost v oblasti aplikačního a systémového SW firem VMware a Microsoft.

Výroba: - plastikové obaly - PET, PE, PP, PVC, ABS folie - blistry včetně potisku a kompletace - vysokofrekvenční svařování - vakuové tvarování. Znalecké posudky. Tržní ceny nemovitostí.

Prodej, prodej na zakázku. Stroje: - elektrocentrály - čerpadla - kompresory - hydraulické nářadí - bourací kladiva - elektrické nářadí - vysokotlaká zařízení - manipulační technika - vibrační technika - kompresory - nivelační technika - míchačky - stropní bednění - těsnící vaky - klimatizace.

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství. kontakt: Bohuslav Moravec, Radek Kalavský

Servis - autoklimatizace - mrazící boxy - chladící zařízení - průmyslové chladící jednotky - klimatizace. Autodiagnostika: - opravy a doplnění kapalin.

Výroba a prodej: - skartovačky - řezačky - kroužkové vazače - termovazače - kanálová vazba.

Zámečnické a svářečské práce. Kovoobrábění. Obrábění kovů. Stříhání a ohýbání plechu, lisování. Zhotovování lehké kovové konstrukce: - regály - palety. Výroba a prodej: - tvarové výpalky - zahradní houpačky - lavice - zahradní stoly - otočné sušáky prádla - motyky, rudly.

Slévárenství: -cídírna, tryskání -obrábění, dočišťování -obrušování odlitků -ocelové konstrukce OK -svařence.

Zakázková konstrukce, vývoj a výroba: - zkušební technika - univerzální zkušební stroje - trhací stroje - zkušební lisy. Zkušební stroje Testometric. Modernizace starší zkušební techniky. Zakázkový vývoj měřících a kontrolních aplikací.