CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Komplexní služby - podlahové topení Výroba - žaluzie Maloobchod - dřevěné a laminátové podlahy (včetně příslušenství a lišt) Velkoobchod - dřevěné a laminátové podlahy (včetně příslušenství a lišt) Výroba - schodiště - zábradlí Komplexní služby - venkovní plochy Komplexní služby - instalace podlah

Kovárna. Kovovýroba. Práce: -kovoobráběčské, kovoobrábění.

Oprava: - zdvihací zařízení - stroje. Stěhování: - stroje a zařízení. Elektroinstalační práce. Technické prohlídky strojů. Výroba: - náhradní díly. Zámečnické práce.

Kovovýroba. Stříhání plechů. Soustružnické práce. Broušení. Frézování. Vrtání.

Výroba a prodej: - papírové voštiny - lisované papírové rohy - fixboard produkty - fixboard palety - fixboard boxy.

Výroba, montáž - konstrukce Výroba, montáž - kovové díly

Poradenství, odborné posudky, ekonomické studie k investicím do projektů bioplynových stanic. Zpracování dokumentace pro stavební povolení Návrh koncepce bioplynové stanice Vypracování podnikatelského záměru - studii proveditelnosti Vypracování kompletní Dokumentace pro územní řízení (DUR) Vypracování kompletní Dokumentace pro stavební povolení ...

Nástrojárna - strojní díly Výroba a servis - lisovací nástroje a přípravky

Jeřábnické práce Natěračské práce Malířské práce Hydroizolace průmyslových objektů - hydroizolace proti zemní vlhkosti - hydroizolace plochých střech Dodávka - hliníkové fasády - sendvičové panely - ocelové konstrukce

Vyrábíme a montujeme ocelové haly včetně opláštění střechy a stěn. Nabízíme kompletní dodávku výrobních, skladových i sportovních haly.

Prototypová dílna - výroba - součástky do veteránů Strojní obrábění Kovovýroba

Bazar a servis - renovované psací stroje.

Provádíme: - tváření kovů - zpracování termoplastů - obrábění

Prodej: - počítače - barvy do tiskáren - příslušenství. Odkup, komisní prodej.

Návrh, realizace, spolupráce s architektem, prodej, servis: -sudová a lahvová vína oblast Jižní Morava -dovozová vína Maďarsko, Slovensko, Rakousko i z celého světa -výroba mobilních stáčecích zařízení -výroba a montáž stacionárních stáčecích zařízení -dodávka vína do vinoték a obchodů.

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci BOZP Požární ochrana PO Provoz - vyhrazená technická zařízení Kontrola emise kotelen

Velkoobchod, distribuce, prodej: - ložiska, gufera - upínací pouzdra - ložiskové domky, pojistné matice, podložky, kuličky, válečky a jehly.

Prodej, oprava: -vysokozdvižné vozíky Balkancar -přepravní vozíky. Prodej: -trakční baterie -nabíječe.

Prodej - deskový materiál laminové, dýhované, surové, dřevotřískové desky, sololit, sololak - pracovní desky KRONOSPAN, EGGER Truhlářské práce Možnost dodání - vestavěné spotřebiče - digestoře Zakázková výroba, montáž - kuchyně - kuchyňské linky - kuchyňská profilová dvířka (foliová, dýhovaná) - ...

Výroba - mříže do oken a dveří Veškeré soustružnické práce Kovářské a zámečnické práce Výroba - ozdobná kování (ruční práce)