CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Petr Hlavatý poskytuje dlouhodobé pronájmy.

Zakázková výroba a prodej kovových pramic s dřevěnými vesly. Možnost objednání pramic a vesel přes e-shop. Zámečnické práce a kovovýroba.

Služby - počítačové kurzy a školení - webdesign, tvorba www stránek - webhosting Prodej - počítače, notebooky - tiskárny, kopírky, faxy - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - televize, domácí kina

Stavební práce: - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - inženýrské sítě. Montáž technického zabezpečení budov: - plynové zařízení - ústřední topení - rozvody vody a kanalizace.

Společnost SEFEKORA a.s. se věnuje hornické činnosti a distribuci ocelových důlních výztuží Liberty Ostrava a.s. na polský trh.

Prodej: -kancelářské potřeby -výpočetní technika, pásky do tiskárny, psací stroje -inkoustové náplně -renovace -plnící soupravy do tiskárny -tonery do kopírovacích strojů -CD, DVD, tiskárny, počítače, kalkulačky, myši, klávesnice, kopírky SHARP.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení autoservisů - zvedák - vyvažovačka - zouvačka - geometrie - testovací linky - vysavače Ghibli - plničky klimatizací - ostatní vybavení - PNEU SETY - karbonové folie - čistící technika - modulové hliníkové lešení.

Práce: -svařování legovaných ocelí -montáže impulsního potrubí, potrubní trasy, ocelové konstrukce, jeřábové dráhy -elektromontáže - ovládací a slaboproudé rozvody -revize, repase armatury- -provedeme cenovou kalkulaci -zpracujeme realizační a projektové dokumentace

Příprava návrhu z hlediska technologie obrábění. Příprava konstrukčních dat (vypracování výkresové dokumentace pomocí CAD technologií). Vytipování obráběcích nástrojů a přípravků pro upínání. Vytvoření CNC programu pomocí CAM systému GibbsCAM 2010.

Obráběčství. Obráběčské práce a broušení nástrojů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení.

Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky. Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, zaslepovací se závitem, ...

Sídlo firmy. Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, ...

Firma NS renovace, s.r.o. se sídlem v Brně má téměř desetileté zkušenosti v oboru stavebnictví. Nabízí širokou škálu služeb, jako jsou např. revitalizace panelových domů, rekonstrukce bytových jader, výměny plastových oken, zateplování fasád, zednické, malířské práce, obklady a dlažby a mnoho dalšího. Všechny práce provádí kvalifikovaný a ...

Maloobchod, prodej, velkoobchod, dodávky: - elektrické spotřebiče - elektronika - vestavěné spotřebiče - sáčky do vysavačů K&M. Síť maloobchodních prodejen. E-shop.

LD seating se řadí mezi přední výrobce kancelářského sedacího nábytku ve střední Evropě. Vývoj, výroba, velkoobchod, maloobchod a prodej sedací nábytek: -kancelářská židle pro zdravé sezení -židle (židlí) -křeslo (křesla) sezení -provedení: -kancelářské -jednací -pracovní -konferenční -ergonomické -mnoho provedení a ...

Prodej, distribuce, dodávka pece a sušárny pro průmysl a laboratoře. Příprava a realizace projektů dle potřeb zákazníka. Termomechanika pro profesionální aplikace. Nejširší sortiment výrobků na světě.

Výroba: - trubkový stavebnicový systém - regály - vozíky.

Hlavní činností firmy je kovoobrábění na CNC i klasických obraběčských strojích. Svařování ocelových, hliníkových a nerezových konstrukcí. Zámečnictví. Zakázková i sériová výroba.

Výroba: -formy na vstřikovací, lisovací, vytlačovací a vulkanizační stroje -obuvnické a technické formy -odlévací modely. Výroba forem: - třískových obráběním na CNC strojích - odléváním ze slitiny hliníku na model a vytvrzením odlitku - elektroerozivním obráběním - hloubením. Zpracování modelářských podkladů. Digitalizace ve ...

Ing. Viktor Fukala provozuje shop minipivovaru, kde poskytuje k prodeji příslušenství pro minipivovary - slad, chmel, pivní koncentráty, domácí kvasnice a další.

Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrpbu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.

On-line e-shop: - kvalitní dřevěný nábytek ze smrkového, bukového, dubového a borovicového masivu - dětské, patrové i manželské postele - šatní i policové skříně, nástavce - komody, prádelníky, knihovny, - solitery a ložnicové sestavy, - kuchyňské rohové lavice na míru - počítačové PC stoly, kancelářský nábytek.

Řemesla, služby - lisování - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, konstrukce - lisovací nástroje

Výroba: -zařízení pro uchycení a ukotvení motoru (pro autoservisy).