CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: - exportní balení - balení pro export - prodej dřevěných a papírových krabic - celní služby - zajištění přepravy

Filtrační elementy ze syntetických vláken pro odprašování vzduchu a filtraci kapalin. Zakázková výroba vysoce kvalitních průmyslových textilních filtračních hadic, filtračních kapes, filtračních plachetek a filtračních sáčku pro filtraci spalin, vzdušin a kapalin. Našimi oblastmi zaměření jsou: - Obalovny živičných směsí - Hutní, důlní ...

Vývoj, výroba: - plastové hadičky a profily z PVC, PE, PP a TPU - i pro použití ve zdravitnictví a potravinářství. - jsme držitelem certifikátu EN ISO 13485 - endoskopické nástroje - práce v čistých prosterech třídy 1-7.

Dodávky, montáž, servis: -garážová technika -zvedací zařízení -zařízení pro pneuservisy HOFMANN, MEGAPLAN, JOHN BEAN -zařízení pro STK -zařízení pro měření geometrií JOHN BEAN -mycí linky TAMMERMATIC.

RONAS s. r. o. Rožnov pod Radhoštěm precizní nástrojárna, lisovna plastů Výrobní program: - vstřikovací formy pro termoplasty - výroba přesných obráběných dílů a přípravků - vstřikování technických dílů z termoplastů - kovovýroba - CNC obrábění. Dodávky pro průmysl: - automobilový - elektrotechnický - spotřební - strojírenský.

Internetový obchod: - stojany na notebook - externí baterie - nástěnné hodiny - doplňky pro domácnost.

Zámečnictví, výroba: - dílenský nábytek na zakázku - servisní manipulační vozíky, skříňky, regály, stánky a jiné dílenské kovové vybavení

Prodej nehtové kosmetiky Expa-Nails. Pořádání kurzů Nail Art, školení pro nehtové designerky i začátečníky. Nabídka rozvozu.Přímý prodej výrobků EXPA-NAILS a PNP Basic (ceny jsou shodné s katalogem a E-shopem expa-nails.cz) Kompletní servis a odborné poradenství Osobní odběr zboží

Značkový prodej, servis, opravy i leasing: -kancelářská technika CANON -kazety a tonery do tiskáren: -Canon -HP -Epson -foto, video technika Canon -recyklace tonerových kazet. Služby: -ČB a Barevné kopírování na strojích Canon -DTP, výroba vizitek, pozvánek a oznámení

Tiskárna, grafické zpracování, tisk - prospekty - brožury - obaly - katalogy - pohlednice - katalogy - tiskopisy - letáky - ceníky - etikety Prodej - knihařské a tiskové stroje ADAST, POLYGRAP Knihařské práce (výsek, laminování, lakování, ...)

Dodavatel tiskových a kopírovacích systémů, počítačových periférií, foto-video techniky a optických zařízení.

Firma se zabývá výrobou a prodejem měřicích, kontrolních, zkušebních přístrojů

provádí - laserové obrábění plechů - vysekávání plechů - ohýbání plechů - sváření - lakování - montáž

Služby: - dodávky náhradních dílů tlakových a netlakových částí kotlů - oprava kotlů v energetice

Prodej - elektronická požární signalizace Prodej - protipožární uzávěry - stabilní hasicí zařízení - protipožární ochrana Prodej - elektronická požární signalizace.

Výroba, prodej: - kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení hotelů, ubytoven, penzionů.

Opravy strojů, FUCHS-BAGGER GMBH & CO.: -pozáruční servis, generální opravy, prodej náhradních dílů -nakladače FUCHS-BAGGER repasované Výroba, prodej: -nosič kontejnerů -spodní natahování -nosič kontejnerů TK815 -s hydraulickou rukou s rotátorem a vidlovým drapákem, nebo polypovým drapákem 220 litrů -sklápěcí ...

Výsekové nástroje a příslušenství pro polygrafický průmysl. Výsekové plechy: - s úhly břitu 60°- 110° - dle vysekávaného materiálu - výška břitu 0, 30 - 1, 00 mm - možnost náseku i průseku, popř. kombinace - perforace. .

Technicko - organizační činnost v požární oblasti Nákladní silniční doprava Lakýrnické práce Malířské práce Kácení stromů Truhlářské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Znalecké posudky pro oceňování a stavebnictví - posudky pro hypoteční účely bank Pokládka - podlahové krytiny

Dodávka - audio a video technika - domácí kina - plazmové zobrazovače - řídící systémy - multi room systémy.

Prodej, výhradní distributor firmy AMADA. Opravy, servis, repase: -ohraňovací lisy, řezání lasery (pro dělení materiálu) -tvářecí stroje -tabulové nůžky na plech -vysekávací stroje -nástroje -děrování -pásové a kotoučové pily -tváření plechů -pilové pásy -opracování profilů a trubek.

Výroba, prodej, servis: -zemědělské stroje -balící stroje -štěpkovače -manipulační technika.

Práce: -CNC kovoobrábění -opracování AL-hliníkových žebříků -hliníkové profily -automobilový průmysl.

Prodej, pronájem: - kancelářská technika kopírovací stroje, skartovače, vazače Prodej, pronájem IT: - tiskárny - počítače - notebooky - LCD monitory. Poradenství, konzultace: - software Externí správa sítí.

Dodávka, výroba: -soustružnické nože, frézy, vrtáky, břitové destičky značky Pafana -nástroje k obrábění kovů -upínací nástroje -speciální nářadí a nástroje dle výkresu.