CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba: - mléčné filtry - netkané textilie a PE fólie pro zahrádkáře, zahradnictví a zemědělce.

Kompletní fotografické služby.

Prodej kancelářského zařízení a počítačů. Produkty: - Data-video projektory - Vizualizéry - Audio - Projekční plochy - Konferenční systémy - Řídící systémy - Distribuce signálu - Videokonference - Přípojné místa - Digitální tabule - Monitory - Mediasite - Kamery - Rozvaděče silnoproudu - Kabely

Opravy, servis, dodávka, revize: - chladící zařízení.

Prodej, opravy: - chladničky - mrazničky - klimatizace.

Bazar - výpočetní technika Likvidace výpočetní techniky

Výroba kusového nábytku - kuchyně, obýváky, dětské pokoje, vybavení prodejen a kanceláří.

Prodej spotřebního laboratorního materiálu

Prodej, dodávky: - městský mobiliář - odpadkové koše - popelnice - kontejnery - silniční bariéry a zábrany - bezpečnostní zrcadla.

Dodávka, montáž: -průmyslové potrubní systémy z plastu. -výroba, montáž plastových nádrží na zakázku. -vykládání jímek plastem.

Naše služby: - technické poradenství - autorizovaný prodej - montáž - záruční a pozáruční servis klimatizačních jednotek Hiross, Fiving a Hitachi včetně dálkového dohledu. Sušení a úprava tlakového vzduchu Dominik Hunter Hiross. Výroba a montáž vzduchotechniky.

- RTG skener - rámový detektor - neletální zbraně - rušička GPS (Glowass) - letecká výzbroj - detekce ostřelovačů (Pilar) - náhradní díly pro vrtulníky - letecké přilby - přilby pro piloty vrtulníků - přilby pro piloty nadzvukových letadel - kyslíkové masky - letecká munice - letecké pumy - neřízené střely - ruční zbraně - ...

Zahraniční zastoupení firmy BECKER. BECKER - špičková německá pohonná a řídící technika: Boční a průmyslové pohony (rolovacích vrat, sekčních vrat, rychloběžných vrat, řídíci technika pohonů) Trubkové pohony (pro markýzy, pro rolety, stejnosměrné, řídící techniky pohonů) Stropní pohony Speciální pohony (variátory, protipožárních ...

Montáž, oprava, servis: - tachografy - nezávislé topení - autoklimatizace. Výroba a prodej: - traktorové přívěsy.

Autorizovaný prodej: - zahradní, lesní, farmářská a profi technika. Prodej možný i na splátky. Záruční i pozáruční servis. Bazar.

Dodávky, prodej, poradenství, servis: -chemické prostředky pro průmysl -katodické nástřiky -antikorozní ochrana -maziva, separátory, pasty -odmašťovací, čistící, desinfekční produkty -lepidla, tmely -hygienické potřeby -čištění výměníků a chlazení.

Strojírenství-přesné obrábění: -obrábění kovových rotačních součástek z odlitků, výkovků a dílů vyrobených práškovou metalurgií-automobilový průmysl -obrábění malých, středních, velkých serií od průměru 20 mm do průměru 300 mm -obrábění na strojích EMAG, INDEX, GILDEMEISTER -obráběcí centra CHIRON, FANUC -certifikace ISO ...

Měření průtoků. Vývoj, výroba: - přístroje pro měření tlaku (pro vyvažování otopných systémů) - systémy pro sběr dat z energetiky (vytápění). Návrh a vývoj: - software pro měření tlaku a sběr dat. Servis vyráběných přístrojů.

Prodej a servis: -zemědělská technika.

Výroba, prodej: - elektrické servopohony - průmyslové armatury.

Prodej, servis náhradních dílů: - stavební stroje (nakladače, rypadla, minirypadla, rypadlo-nakladače, bourací kladiva, kompresory, demoliční kleště a drapáky). Bazar stavebních strojů. Prodej nových strojů.

Výroba, distribuce: -jímky, septiky -studnařské, vodoměrné šachty. -žumpy -nádrže na vodu, skladovací nádrže -studnařské šachty, zhlaví vrtané studny -šachty pro tepelná čerpadla výroba na zakázku -trubky pro vrtané studny.

Servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - vzduchotechnika - zemědělské technologie. Zámečnické práce.

Prodej, oprava, servis, kalibrace: -středoušní implantáty a ventilační trubičky KURZ -audiometrické přístroje -infuzní pumpy a dávkovače -stomatologické soupravy -digitální tonometry. Poradenství v oblastech: -audiologie -audiometrie -tiché komory -školení a kurzy audiometrických sester.