CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Stomatologie. Prodej, vybavení a servis zubních ordinací, stomatologických center a laboratoří. Výhradní zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje -RTG přístroje -ordinační nábytek -laboratorní nábytek -dentální nástroje -dentální implantáty. Autorizovaný zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej. Zadání, návrh, vývoj: - výseky - výlisky - přířezy - tvarovky - vrstvení - laminace - antistatická - konduktivní - samolepící - nehořlavá úprava. Technické pěny a plasty.

Konzultační, poradenskou a inženýrskou činnost v oblasti vytápění, vzduchotechniky a klimatizace

Projekce - tepelná čerpadla - podlahové vytápění Montáž, servis, projekce - tepelná čerpadla Montáž, servis - podlahové vytápění Montáž - větrání - klimatizace Servis - větrání - klimatizace Projekce - větrání - klimatizace

Dodávka, instalace: - fotovoltaické elektrárny, systémy (FVS) - systémy ohřevu TUV Výroba: - ocelové a ocelohliníkové konstrukce.

Nabídka služeb: -profesionálně vedená agenda, dokumentace, prověrky, revize: -bezpečnost práce -požární ochrana -hasící přístroje, hydranty -školení řidičů -tiskařské práce -tlakové nádoby -elektroinstalace, elektrické spotřebiče -plynová instalace, plynové spotřebiče -kotelny, kotle.

Pořez - kulatina Výroba - EUR palety, jednorázové palety Prodej - nejlepší ceny Zemní práce smykem řízeným nakladačem CAT 226b Sečení trávy

Prodej, montáž, oprava, servis: -parabolické antény -domovní anténní rozvody -společné, individuální antény -satelitní technika -ocelové konstrukce -rozvaděčové skříně Projekce: -optické sítě pro televizní kabelové rozvody -zabezpečovací technika -silnoproudé, slaboproudé rozvody pro obytné budovy. Elektroinstalace: ...

Montáž satelitní-zabezpečovací techniky. Prodej, montáž: -zařízení pro příjem digitálního pozemního vysílání DVB-T Multiplexu A, tam kde není signál DVB-T -instalujeme satelitní i anténní komplety -elektrické zabezpečovací systémy - EZS.

Zabezpečovacísystémyprodej.cz je internetový obchod zabývající se prodejem profesionálních, zabezpečovacích a kamerových systémů předních tuzemských i zahraničních výrobců. Internetový obchod vznikl v důsledku nedostatku prodeje kvalitních a celosvětově ověřených výrobků.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - baterie do fotoaparátů, videokamer, mobilních telefonů, do notebooků.

Návrh, projekce a montáž městských kamerových dohlížecích či bezpečnostních systémů a decentralizovaných inteligentních videosystémů...

Výrobky, činnosti: - skleněné přístřešky - zakázková výroba v oboru svařování nerezu - kovovýroba - svařování hliníku a nerezi - výroba schodišť. Nabízíme zakázkovou výrobu v oboru svařování nerezu, nerezového a skleněného zábradlí, mříží, plotů, posuvných a křídlových bran i zahradních doplňků.

Výroba: -přístroje pro regulaci a měření -zobrazovací panely -vizualizace.

Autoservis. Pneuservis. Diagnostika. Geometrie. Karosářské práce. Lakýrnické práce. Výkopové práce: - KOMATSU WB 93R Autodoprava: - do 3t - střední Avia sklápěč. Opravy: - automobily - zemědělské stroje - motorové pily, sekačky.

Výroba: -sáčky, tašky, pytle, fólie a další výrobky z polyethylenu a mikrotenu.

Společnost se zabývá inženýrskou činností a dodávkami technologií pro gastronomii a provozy průmyslového chlazení včetně zajištění vlastního servisu. Nabízíme, dodáváme a realizujeme: - technologické studie - projektovou činnost ve všech stupních - kusové dodávky (konvektomaty, myčky, tlakové multifukční pánve a kotle, tabletovací ...

Provádění tesařských, zámečnických, železářských a stavebních prací.

Dodavatel, prodej: -komplexní řešení v oblasti digitálního zpracování obrazu a předtiskové přípravy -strukturovaná kabeláž, aktivní i pasívní síťové prvky, pracovní stanice

Výroba, prodej a ostření nástrojů: -zylindrické a kónické frézy -úhlové a kopírovací frézy -VHM-Drill-vrtáky -HSS-ocelové a segmentové kotoučové pily -VHM-ocelové kotoučové pily -oprava a obnovení segmentů kotoučových pil -povlakování nástrojů -měření moderní technikou.

Konzultace inženýrské činnosti pro zemědělce. Inženýrsko projektová činnost. Technologické systémy pro sypké a kapalné látky. Granulace materiálů (dřevo, plasty, krmiva atd.)

Výroba: - dílce a výrobky dle výkresové dokumentace zákazníka - povrchové úpravy - zámečnické práce.

Služby: - vybavení obchodů - košíky, nákupní vozíky, turnikety, regály, pokladní boxy.

Výroba a montáž - posuvné brány - posuvné vrata - vrátka Výroba a montáž - zábradlí balkonové a schodišťové Výroba a montáž - střešní konstrukce Zámečnické práce

Výroba, rekonstrukce, servis, revize, montáž, opravy: - výtahová zařízení - provozní způsobilost vyhrazených zdvihacích zařízení (výtahy, osobní výtahy v panelových domech) - nákladní výtahy, plošiny - oprávnění ITI Ostrava.