CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej - nosiče dat Poradenství v oblasti informačních technologií

Nabízíme zámečnické práce. Zajišťujeme otevírání bytů i aut. Provozujeme montáže bezpečnostních dveří či zámků a vložek.

Prodej nábytku: -obývací stěny, ložnice, postele, matrace -sedací soupravy -české kuchyňské linky, prodej, montáž -dětský a kancelářský nábytek. Výroba Manětín 311 331 62 Manětín Pracovní doba: Po- Pá 6-16 hod Tel: 739 350 042 E-mail: info@stuksa.cz michalkolar@stuksa.cz

Výroba: - plastová okna, dřevěná okna - dveře - zimní zahrady - dřevěná schodiště - vnější a vnitřní parapety - síťky proti hmyzu - žaluzie Zámečnická výroba, včetně zpracování v nerezu: - pracovní stoly, desky - police, podstavce - vozíky, skříňky - digestoře - vitríny Stavební prvky: - lišty, rošty, mřížky - ...

Výroba: - plastová okna, dřevěná okna - dveře - zimní zahrady - dřevěná schodiště - vnější a vnitřní parapety - síťky proti hmyzu - horizontální a vertikální žaluzie Zámečnická výroba, včetně zpracování v nerezu: - pracovní stoly, desky - police, podstavce - vozíky, skříňky - digestoře - vitríny Stavební prvky: - ...

Výroba: -nosné ocelové konstrukce -radiátory -kryty radiátorů -ocelové palety -držáky všech druhů -balkonové konstrukce -dřevěné palety -obalové bedny.

Komplexní servis v oblasti paletového hospodářství. Pronájem palet CHEP. Palety rozměrů 800x1200, 600x800, 400x600 a 1000x1200 mm

- profesionální montážní technika - lesní a zahradní technika Husqvarna - stavební mechanizace

Nabízíme šíroký sortiment renovovaných a kompatibilních tonerů a cartridgí. Dále dodáváme kvalitní skartovací stroje značky HSM, která patří ve svém oboru k naprosté špičce. V našem obchodě dále naleznete nabídku kancelářských potřeb. Naším cílem je co nejvíce Vám usnadnit Vaší práci.

CNC obrábění na CNC soustruzích. Přesné strojírenství do hmotnosti až 5 t obrobku. Technologická řešení, návrh technologie obrábění. Doplňkový materiál: - šrouby, matice, hadice atd. Montáž sestav. Poradenství.

Hlinsko - železné formy a nástroje - CNC obrábění

Služby, servis a poradenství: -poradenství v oblasti maziv, laboratorní rozbory apod. -ošetřování maziv, doaditivace, filtrace -řešení ekologické problematiky-použitá maziva, obaly.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Prodej: - regulační ventily - armatury - kulové kohouty - pohony - klapky.

Vázání železobetonových konstrukcí a armatur.

Nabízíme pásové pily BOMAR, PILOUS a TM-Jesenice, pilové pásy AMADA, vázací prostředky, pilové kotouče, brusivo a nářadí. Samozřejmě stroje usadíme, ukotvíme a zaškolíme obsluhu. Provádíme i kompletní servis pásových pil.

Nanášení tenkých kovových vrstev na vodivé i nevodivé povrchy

Prodej materiálů a potřeb pro elektrojiskrové obrábění. Vše co potřebujete pro elektroerozívní obrábění, výrobu nástrojů a forem, produkty firmy Oel-Held. 1. Potřeby pro elektrojiskrové hloubení (EDM) - trubičkové elektrody z mědi a W-Cu - polotovary z mědi a slitin mědi pro výrobu elektrod a součástí forem - EDM grafit pro výrobu ...

Prodej: -nástroje a nářadí -nástroje na závity -nástroje s VBD -upínací nářadí -řezné nástroje -ruční nářadí -brusivo -měřidla.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -notebooky, digitální fotoaparáty, mobilní telefony, hardware, software, audio, video, kancelářská technika.

Servis - výpočetní technika Bezdrátové připojení k internetu - WIFI připojení k internetu v okrese Pardubice a Ústí nad Orlicí Webhosting Provoz - datové sítě

Servis Pardubice - výroba pekařských zařízení - výroba a montáž ocelových konstrukcí - zámečnické a kovoobráběčské práce Stavební - výstavba rodinných a bytových domů - základové desky, hrubé stavby - projektová činnost ve výstavbě - prodej stavebního materiálu

Prodej výpočetní techniky, hardwaru a softwaru. Servis a správa sítí, PC a serverů.

FERREUS - kovářství Kovářství, výroba, prodej: -světlo - svícny a svícínky, malé stolní, stojanové -dárky - kované dárkové předměty -nábytek, kompletní interiéry - kovaný nábytek, stoly, židle, lůžka, dvojlůžka -umění - umělecké kovářství, sochy, koláže -schody - schodiště, zábradlí, madla -brány - brány, branky, ...