CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Hodinový manžel. Stavební, zednické práce. Montáž nábytku, polic, světel. Řemeslné, zámečnické práce, drobné elektrikářské práce. Malířské a tapetářské práce, pokládka koberců. Stěhování nábytku. Údržba zeleně, úprava trávníků.

Bazar: - použitý nábytek. Komisní prodej a výkup: - nábytek - elektro - nářadí - sportovní potřeby.

Prodej, montáž, opravy: -televizní antény -satelitní technika -elektronická zabezpečovací zařízení -kamerové systémy -domovní videotelefony.

Prodej a půjčování kanadských vysoušečů a odvlhčovačů, topidel, vysavačů, čerpadel. Pronájem volných prostor.

Prodej, instalace, poradenství a servis - centrální vysavače - nákup, instalace, montáž centrálních vysavačů Dovoz - kanadské centrální vysavače ALLEGRO

Prodej a servis: -výpočetní technika a komunikace. Poskytování bezdrátového internetu -prodej a servis mobilních telefonů -montáž satelitní techniky -servis a správa počítačových sítí

Prodej - zemědělská mechanizace Servis - zemědělské mechanizace

Prodej: -kancelářský nábytek a vybavení -kancelářské židle, křesla -podlahové krytiny, žaluzie.

Prodej: - ruční nářadí - železářství - elektro zboží - stavební materiál - zahrádkářské potřeby - domácí potřeby - barvy, laky.

Výroba elektrických zařízení pro motory a vozidla. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Naším oborem je 3D konstrukce nových a převod stávajících stavů strojírenských celků, konstrukcí a jejich komponent. Tvorba výkresové dokumentace a knihoven prvků. Tvorba katalogů (specifikací) pro potrubní a ocelové komponenty.

Vestavěné skříně na míru Praha. Výroba: -nábytek -vestavěné skříně na zakázku pro oblast Praha a okolí. -vestavěné skříně na míru dvoudveřové, třídveřové, čtyřdveřové, vícedveřové vestavěné skříně na míru -podkrovní vestavěné skříně na míru -předsíňové, odkládací stěny -pantové vestavěné skříně na míru -komody, stolky na ...

Obrábění, soustružení a frézování dřeva. Výroba komponenty nábytku na zakázku.

Zakázkové soustružení a frézování dřeva na CNC strojích.

Vše pro dům a zahradu. Železářství: - vruty, šrouby, matice, podložky - hmoždinky, závitové tyče - konzoly, úhelníky - profily z oceli, plastu, hliníku - kované prvky - trezory a peněžní pokladny.

Obchodní domy SCONTO Nábytek, prodej: - obývací stěny, sedací soupravy, pohovky, konferenční stolky, ložnice, matrace, rošty, dětské pokoje, kuchyně, jídelny, stoly, židle, kancelářský nábytek, koupelnové vybavení, drobné butikové zboží, svítidla atd.

Prodej, e-shop, eshop: -hasící přístroje.

Lakování motocyklů a moto veteránů - lakování originálních stavů včetně samolepek - zakázková lakování - lakování autodílů blatníky, kapoty, dveře, zpětná zrcátka Mytí interiérů a exteriérů vozidel Svařování plastů, hliníků Grafické zpracování Laminování

Výroba: -krabice -archivní boxy -průmyslové obaly -kancelářské desky, pořadače -obaly všeho druhu -potahovaná kartonáž.

Prodej: -kancelářský nábytek -kancelářské židle -interiérové žaluzie -podlahové krytiny -návrhy a vizualizace. Realizace po celé ČR.

Půjčovna, pronájem: -vysokozdvižné montážní plošiny k natírání, mytí a opravám fasád, montážím reklam, kácení stromů -pracovní přívěsné plošiny kloubové, nůžkové, aku i diesel pohon.

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Firma Kubale_computer poskytuje profesionální služby v oblasti grafiky. Z oblasti tištěné grafiky především grafické návrhy log a logotypů, vizitek a reklamních předmětů. Z interaktivní reklamy především komplexní tvorbu webových stránek. Prodej: -výpočetní technika -telefony.

Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Služby: - tampónový potisk - lakování - recyklace ředidel. Výroba: - laboratorní sklo - obaly - krabice.