CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, záruční a pozáruční servis: -počítačová technika -notebooky -tiskárny -software -doplňky k počítačům(myš, podložka, diskety, schránky, filtry na monitory) -kabely všech typů -papír do tiskáren -počítačový nábytek -odborná literatura. Služby: -opravy všech typů PC -přestavby PC na ...

Transport a montáže technologických celků. Přeprava nadměrných nákladů a jeřábnické práve

Povrchové úpravy a svařování kovů. Svářecí technika. Pořádání kurzů, školení v oblasti svařování kovu a plastů. Specializace na obor plynárenství, dopravní technika.

Tuzemsky i mezinarodni obchod. soustředí se na strojírenství a industriální měřící přístroje.

Pískování, tryskání, šopování, metalizace zinkem, povrchové úpravy kovů.

Autorizovaný prodej: -zemědělská technika značek CLAAS, VÄDERSTAD, KVERNELAND -sklízecí mlátičky a řezačky, traktory, stroje na sklizeň píce, stroje pro orbu, přípravu půdy a setí.

Prodej, servis: -kancelářská technika Prodej: -spotřební materiál

Prodej obalů pro masný průmysl: - salámová střeva - umělá střeva a potiskem - přírodní střeva. Prodej koření, kořenicích směsí a přípravků pro výrobu masných výrobků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalový materiál - plastové obaly - igelitové sáčky - paletizační folie, technické folie - lepící pásky, vázací PP pásky - balící papír, papírové sáčky - pytle na odpad - tatrafanové sáčky - potravinářská folie - dortové krabice - jednorázové nádobí - tlačenková střeva - vaničky, kelímky - boxy s ...

Konstruktérské práce pro malé a střední společnosti, zabývající se strojírenskou výrobou pro nejrůznější odvětví průmyslu. Kompletní vypracování výkresové dokumentace dle specifických požadavků zákazníka. Při řešení konkrétních problémů spolupracujeme se specialisty z příslušných oborů. Díky nízkým provozním nákladům můžeme nabídnout ...

Výroba: -ložiska -převodové prvky, převodovky -ozubená kola -zámky a kování -nástroje a nářadí -povrchová úprava kovů.

Obchodní zastoupení polské firmy Elmetron Sp.j. Zabrze. Prodej, servis: - měřící přístroje - pH-metry, měření pH (pro bazény a koupaliště) - konduktometry - oxymetry - thermometry - vlhkoměry (pro stavaře) - tlouštkoměry (pro autobazary, karosáře, autolakovny a autoservisy, stavaře) - multifunkční zařízení.

Prodej, servis: - výpočetní technika Tvorba: - www stránky Správa počítačových sítí

Povrchové úpravy kovů,zušlechťování: - leštění - železo,mosaz,měď - hliník,nikl,chrom - zinek,dural,slitiny

KOMPLETNÍ GEOLOGICKÉ, HYDROGEOLOGICKÉ SLUŽBY A SLUŽBY V OBLASTI STAVEBNÍ GEOLOGIE - měření radonového indexu na pozemcích - měření radonu v objektech - hydrogeologické vyjádření – posudky k žádosti o povolení odběru podzemní vody a pro likvidaci odpadní a dešťové vody zasakováním do horninového prostředí - inženýrská geologie, posouzení ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papírenské zboží -papír, filtrační papír -etikety -termotransferové pásky -točenky, účtenky -archivační boxy -obálky -tašky -obaly.

Kovovýroba: -pásové dopravníky, včetně montáže, náhradní díly -zakázková výroba -bytové doplňky. Prášková lakovna včetně fostátování.

Školení a kurzy: -strojníků stavebních strojů -elektrikářů-vyhláška 50/78 Sbírky -jeřábníků-vazačů -obsluh motorových pil -lešenářů -řidičů vysokozdvižných vozíků. Revize zdvihacích zařízení (např.jeřáby, vysokozdvižné plošiny..).

Výstavba - dětská hřiště. Výroba a dodávka - nábytek pro dětská kolektivní zařízení. Výroba - herní stavebnicové systémy. - hračky pro dětská kolektivní zařízení.

Výroba, prodej: -svařované výrobky z plastů: -jímky, žumpy, septiky -nádrže a vany na agresivní kapaliny -odlučovače RL tuků -revizní kanalizační šachty -vodoměrné šachty -domovní přečerpávací šachty -domovní čistírny odpadních vod -vzduchotechnické prvky -technologické celky.

Pronájem obytných aut, přívěsů a karavanů po celé ČR. Neúčtujeme kilometrovné, nemáme skryté poplatky, vše je v ceně. On-line zjištění volného termínu půjčení a rezervace. Obytné vozy jsou slušně vybavené a čisté. Naše obytná auta mají asistenční službu a evropské dálniční známky. Nabízíme dobrou cenu, akční nabídky a lastminute. Půjčení vozu ...

Prodej: - zahradní a lesní techniky.

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Záložní zdroje UPS-typu OFF-LINE, LINE -INTERACTIVE, ON-LINE s dvojí konverzí napětí (bateriové, elektronické, záskokové zdroje). Motorgenerátory-provedení standard, odhlučněné, superodhlučněné, případně v kontejneru. Energocentra se zajištěním stálé dodávky energie bez ohledu na vstupní podmínky sítě, možnost paralelní ...

Výroba: -posklizňové linky na zpracování kořenové zeleniny -osekávačky cibule -diskové podmítače do chmelnic. Zakázková strojírenská výroba. Obrábění.